142

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а след това се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

141

Boss

преди 4 години

До Сандо Ще ги намерят и зад границата, ако трябва ... Сметките за разчистване са огромни.

140

Нищо ново

преди 4 години

До Нинова палач на БСП: Тежка загуба? Г'лупост на търкалета. За макло се измъкна Фанъкова от загувата в София благодарение на купените гласове. Смени си копи-пейста с нещо по-убедително.

139

Нинова палач на БСП

преди 4 години

С поредната тежка загуба на местните избори Нинова окончателно потапя БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

138

Русофил

преди 4 години

Първия който трябва да се уволни е СТАНИШЕВ най големия предател,беше съюзник на ДПС.Здрава прахосмукачка трябва.Но ГЕРБ държи власта няма пускане мафията е заградила всички възможности,даже със сила.Присъдата на българите е прочетена.

137

Да допълня...

преди 4 години

До Нищо ново 137 А това за Борисов че има 4 милиарда , остров в Гърция, замък в САЩ и къща с любовница в Испания истина ли е ?Има хора които пишат простотии както за Борисов , така и за Нинова.Надяват се с измишльотини , да променят нещо.Да , ама НЕ !

136

Пенсионер

преди 4 години

До *** лицемерка 133 Не всички стари хора гласуват за БСП. Ама и такива дето виждат къде е по добре , в миналото или в настоящето и гласуваме за ГЕРБ.

135

АнонимеН

преди 4 години

ОЩЕ ЛИ НЕ СА МАХНАЛИ СУФЛЬОРКАТА НА ПРЕЗИДЕНТА ДОКАЗАНА ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА!

134

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 132: Много ли е харна Корнелия Нинова за гербаджиите? И са спокойни? Никак даже. БСП вече има 80 депутати а не 40 както по времето на Станишев. На всички избори БСП им диша във врата. Засега се измъкват, но да видим докога.

133

Нищо ново

преди 4 години

До "Гнус, Престъпен тандем, *** Лицемерката" и т.н.: Това, че Георги Гергов е милионер и че няма нищо общо със социална политика не е тайна. Но това, че Корнелия Нинова е милионер си е кръгла л'ъжа. И никой от гербаджиите, дори лаладжията Тома Биков не смее да го каже. Оставят на т'роловете като теб да го тиражират с копи-пейст, та дано изл'ъжат някого.

132

Отбор юнаци

преди 4 години

За повечето от тия 50 протестъри от години има индикации за колаборация с ГЕРБ и gей-пеdераsтични изцепки. Това са оядени шопаrи като Гергов и червени аристократчета като Станушко и Заеков или dженdъри като мъжлето на Пчеличката. Точно тия за 15 години бяха на път да занулят БСП. Затова сега срещу Нинова дружно вият старите пърдухелски хиени от БСП,както и хиените от ГЕРБ.

131

гнус

преди 4 години

Кото и да оглави тази партия на лъжата и лицемерието -все същото. Всички са капиталисти милионери /Станишев, Нинова , Гергов , Добрев и пр и пр./ а говорят за социална справедливост .Всички са русофили , а децата имиили самите те гледат да живеят на Запад. Разликата между думи и дела още при соца , когато властта им се крепеше на съветската червена армия предизвикваше отвращение у нормалните хора.

130

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

129

Курнелия лицемерка

преди 4 години

Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите към бедната путинова Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората на БСП се състои главно от стари хора жертви на телефонни измами, защото вярват сляпо още от времето на комунизма.

128

Анонимен

преди 4 години

Корнелчето си много харна за шеф на БСП-то. Докато тя управлва, ГЕРБ може да са спокойни че няма кой да ги свали от власт.

127

Хан Крум

преди 4 години

До Сандо...На всички тях децата и внуците им учат, живеят и работят навън....Сандо - а на Ниновицата отрочето къде живее споресд теб? Май, май в омразните САЩ. А защо вашата главатарка не си изпрати наследника да живее във Русия например? Погледнете първо себеси - червенотиквеничета - пък после оправяйте другите.

126

ОХ

преди 4 години

всички са маскари.

125

1234

преди 4 години

Тея да си напишат имената под депешата! Сергейчовци.....

124

Сандо

преди 4 години

600 000 000 лева за 13 км от АМ Струма!24 млн. лв. на километър за околовръстното между Младост Тракия.Краденето продължава със страшна сила и народа ще плати прескъпа цена.

123

Вече е ясно...

преди 4 години

България има нужда от една модерна лява ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ!БСП--НЕ СТАВА ЗА НИЩО...ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!