52

Анонимен

преди 4 години

Пак глупости!Не Германия а бизнеса в Германия, прмишлените предприятия, заводи и.т.н. т.е. понятия които вече в България няма, искат да пуснат 80000 хил. а и повече. Щом чета българската държавата определя заплатите и ми става лошо за "пазарната" икономика в България. Разберете веднъж завинаги, В Германия държавата определя само на държавните служители, а те са малко, заплатите. В промишлеността има само една задължителна минимална, а останалото е само договорка!

51

Сисо

преди 4 години

Защо ли се притеснявам по малко от рецесията в Германия отколкото от финансовия разцвет в БГ

50

До 53 Дъ Клаш

преди 4 години

Французи и от всички държави има в Китай но ти няма как да ги видиш като не излизаш от софия а си само пред компа и пишеш срещу заплащане от НПОта на сорос

49

До 53 Дъ Клаш

преди 4 години

Изглежда си направо без мозък ! Китайците не бягат, те пътуват свободно и държавата ги стимулира като ги кредитира да инвестират по света. Познавам много такива китайци.

48

Дъ Клаш

преди 4 години

Брех тез китайци бре направили за 10 години.Аз французин да емигрира в китай не съм видял но съм видял пълен париж а и не само с катайци.Що бягат от тозь рай.А стига глупости.

47

германски пенсионер

преди 4 години

До съвременна ГерманияНевъзможно е да се живее там с многобройните правила,ограничения,забрани,глоби....България и Източна европа се превърнаха в меката на бедните немски пенсионери!

46

измамените камили

преди 4 години

До Ха-хаЖалко, как по време на соца ГФР беше нашата мечта за свобода и спасение от БКП...Оказа се че радио Свободна Европа и Дойче Веле са гнездо на българската ДС и КГБ!

45

съвременна Германия

преди 4 години

До КонстантинГермания ми падна в очите с нейните черни германски граждани...

44

обяви за работа

преди 4 години

До стари номера- чрез предварително назначени техни хора - удобни верни некадърници.Условията да си вишист и владеещ език целяха да се намалят кандидатурите!БКП беше основната преграда пред специалистите да се развиват! Бандитизъм на БКП

43

стари номера

преди 4 години

И тук когато работите не вървяха добре през соца, първо съкращаваха канцеларските!Съкращенията се отнасяха само за неудобните на БКП хора и после си назначаваха техни

42

Константин

преди 4 години

До Ха-хаИ аз това се замислих, уж търсят милион и половина работници, че не им стигат, сега излиза статия, че работниците им са много и трябват съкращения.

41

добавка от 45

преди 4 години

не само това, ами че вече 20% от Дроновете на Пентагона са дизайн и производство на Китайската DJI!!

40

до 42

преди 4 години

не знам, невежа ли е, какъв и какъв си ти, но факт е, че ако напишеш в Гугъл "pentagon DJI", ще намериш от американските медии статий, че Пентагони си купува 810 дрона с иновативен дизайн от Китайската DJI. Така, че кога фактите говорят и Боговете мълчат!

39

Стамат

преди 4 години

Баш ми е на дедовеца всякаква т.нар. "икономика". И германска и българска, и световна.

38

Давид

преди 4 години

Къв китай бе тия едва дишат.Хонконг е само началото.

37

V

преди 4 години

Мдаа идва края на райха .Трябва вече да се правят кадърни електромобили .Само с дизайн и маркетинг не става. Същото се отнася за инфраструктурата .Това ще доведе до намалено население и от там падане на цените на имотите и най сетне до фалита на дойче банк и комерсбанк .Света се променя и Германия е най големият губещ.

36

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

вижте сега в учебниците по икономика се учи, че иновацията се случва на поточната линия на производството, т.е. трябва да си в кухнята за да видиш кое как е, да си много навътре в нещата за да ти дойде иновативната идея как и кое може да се подобри. С Деиндустрализацията на Европа и САЩ, вече няма хора от текущите поколения, които са на поточната линия. За това Китайците учат Математика, Инженерни науки и т.н. а Европейците залагат на Жендр Идеология и Либерални Изкуства. Затова Китай има Хуавей

35

до 35

преди 4 години

ти описваш Китай от преди 30 години, комунистите винаги оперират така - първо е кражба или продукт Имитация, след това идва Инвестиция с откраднатите пари, след което е Иновация. В момента вече в Иновация - за какво копиране ми ковориш, като дори военните на САЩ ползват Китайски Дронове произведени от DJI, Китай единствени стъпиха на обратната страна на Луната и т.н. и т.н. Дори вземи телефон на Хуавей и се замисли, защо не се прави такъв продукт например в ЕС. Китай е Иновация след Иновация!!

34

Анонимен

преди 4 години

Добре бе що като Китай са много добре не могат да произведат сами една ножица или паста за зъби?Всичко им е гепеница и копиране от деградиралият запад.Що нищо не могат да измислят.Да чудесни копирни машини са.Ама за да копираш една книга първо трябва да я напишеш,нали така.С Конфуций и прозренията на Мао не става.

33

до 31

преди 4 години

трябда да си прав, защото факт е, че Барозо е Прецедател на Комунистическата Партия на Португалия, факт е, че е не просто Комумист, а по негови думи Маоист, т.е. фен на Моа Дзъдун, който е убил поне 60 000 000 китайски по време на комунистическата му революция. Факт е, че Меркел е не просто член на ИзточноГерманската Комунистическа Партия, а е отговорна за Пропагандата сред младежта. Факт е, че Бо Тик Вун и всички около него са Хора на Партията. Просто, това беше начина да превземат Европа и САЩ