7

:)))

преди 4 години

До ВутеИзпадналите, пишман-манипулативни латентни гей-чета само с такива могат да се занимават. Нормалните и интересни жени им идват височко!Верно ли всяка неомъжена жена иска да се зароби с меркантилно парче?!

6

Анонимен

преди 4 години

Ако ще се обвързвате, важно е да проучите свекървата. Какъв характер има идоколко силно е нейното влияние върху вашия избраник.

5

Девойки!

преди 4 години

Най-напред проучете дали е здрав. За да имате след време здрави деца,а те да имат здрав баща, заедно с когото да ги отгледате.Особено деликатен е въпросът с психичното здраве. Шизофренията не винаги си личи. Младите и неопитни девойчета често пъти не разпознават индикациите на психично разстройство и си мислят, че това са начини, чрез които момчето се опитва да бъде оригинално и да прави впечатление. Такава наивност и предоверяване на малко познат човек понякога се заплаща много скъпо.

4

Те си знаят

преди 4 години

Първо проверяват банковата му сметка и какво още друго притежава.Чак после се интересуват от всичко останало.

3

Вуте

преди 4 години

Поемайте...Мноу обичам застаряващи ковретини...)Дет ги е отминал принца на белият кон...

2

Анонимен

преди 4 години

А софийските тарикати?Знаете ли те как се измъкват в подобна ситуация? Също уж на майтап.Избягва да говори за семейното си положение и когато ребром му поставят въпроса и вече няма как да си замълчи, тарикатът казва с майтапчийски тон: "Хайде сега, ще си говоримЕ глупости!"

1

Мишел,

преди 4 години

Ти да не би да си поела ангажимент да препоръчваш връзка с разведени?!Нали знаеш как софийските майтапчийки се представят, когато в компания се запознават с някого: "Приятно ми е, Евелина, мома! А вий? Ерген, вдовец, женен или парясан?"Уж на майтап, но веднага ще разбере какво е семейното положение на този, с когото се запознава. Ако не попадне на измамник, разбира се. Но когато са в компания, пред свидетели, повечето мъже не лъжат за такова нещо.