94

Ф.С.В.

преди 4 години

Сетих се за един виц- Летели Борисов и Горанов с фалконаБорисов казал -сега ако хвърля една стотачка -ще направя един българин щастлив!Горанов помислил въртейки очи и казал- Аз с една стотачка ще направя пет българи щастливи!-Е как???- попитал Борисов--Ами ще хвърля пет двадесетачки ! усмихнал се самодоволно ГорановДвамата пилоти слушали разговора понеже самолета е малъкЕдиният пилот казал на другият--Аз пък ако хвърля тези двамата отзад -ще направя 7 милиона българи щастливи!

93

Ф.С.В.

преди 4 години

Господи -молим те- да ни отървеш от този *** тиранин -себелюбив и нарцистичен индивид!1 Дано се разбие на българска писта -за да знаят че българският народ не ПРОЩАВА!

92

venix

преди 4 години

Що ми триеш постовете бе, колега? Ше ти свАлим сайто, да знаеш!

91

Анонимен

преди 4 години

Защо не пътува с автомобил по магистралата , а то пък нямаше магистрала до Гърция

90

Анонимен

преди 4 години

като не искат да е рискова ситуацията да пътува с влак като колегата си от северна карея.

89

Анонимен

преди 4 години

Шефът на Авиоотряда естествено няма да каже "Аз съм виновен. Не се справяме с подръжката. Нищо не разбирам от самолети, защото съм един *** гавазин, завършил задочно више образование"...

88

Анонимен

преди 4 години

Коджейков е отвинтил някоя бурма, кръвта вода не става.

87

Сата НАТО

преди 4 години

Коджейков щял да апелира за нов самолет...Самолетът на 19 години си е съвсем ок. А Коджейков е от стара продажна русофилска фамилия. Баща му е бил съветски офицер, а дядо му е бил комунистически терорист, ликвидиран от българската полиция след атентата в Света Неделя, човек с изразено дегенеративно поведение.

86

13

преди 4 години

Видите ли какво му е на Баце, колко големи проблеми има. Крайно време е българите да спрат да се разболяват и да изкарат пари да си купи нов самолет, че с този вече не се трае. Най-добре да повишат винетките, че Фънди като почне да му сменя перките...

85

Анонимен

преди 4 години

И нов да си купиш, Радев ще те приземи!

84

Анонимен

преди 4 години

Правителственият лайнолет що засича?

83

Анонимен

преди 4 години

Номера с орязването на 1-я ден болнични щял да спести около 38 млн. лева, точно колкото Му трябват за нов самолет!

82

Хаха

преди 4 години

Да дадем още един шанс на Фалкона предлагам! :)

81

Burzum

преди 4 години

Предлагам пилотите да се лишат от гражданство!

80

Dublin

преди 4 години

До АнонименТрябва да се вземат мерки да се презпази живота на г-на Премиера на всяка цена, за да се съхраним ние, българите като народ, нация и държава....v centralnia sofiiski za pone 20 leta da go suhranim po zaslugite.Posle edno sanirane...,ops...mumificirane i kushtata s magnollite stava mavzolei....na demoKRAdaciata...Onia s rubestata kratuna da kusa biletcheta za HApartament...,stiga e doil tushtata...;))

79

гражданин

преди 4 години

Жалко че на Цветанов поръчката не сработи .От кога той чака да се върне на бял кон начело на ГЕРББорисов вместо курбан на този ден че оцеля цял живот да благослави и възнагради пилотите .

78

Анонимен

преди 4 години

Язък, не успяхме да се отървем от краля слънце.... Заприличахме на африканци под жарките му лъчи (лъжи).

77

Анонимен

преди 4 години

Щом Меркел може да лети с гражданската авиация, значи и ББ може

76

ПУ

преди 4 години

Е че еърбъсовете и боинговете да не би да са на по-малко години??? един самолет с еползва по 30г! тези на 19 вече и искат нов! е всичко се ремонтира ! Пак уж че станало инцидент и затова искали нов самолет. айде стига лъжи!

75

888

преди 4 години

,Оставете го да си кара Тойотата ,никакъв самолет!