95

Царица Косе

преди 4 години

Може да не е лекарска грешка може да има натряване ако нямаше лекари всички щяхме да сме болни.Всеки има определена възраст от бога само той казва кой колко години ще живеят.

94

завръщането

преди 4 години

До Закриване на държаваТова е съединение с Турция! Омръзнаха ни московците! Майка Турция ни бранеше от тях

93

професионална тайна!

преди 4 години

Добре е измислено ако не е истина! Само Бог знае истината! Другото е сатаната!

92

Fggg

преди 4 години

Министъра нека прочете този и други форуми и да се вземат незабавни мерки. Какво е по-важно от здравето на хората?! Нас не ни бъркат Северозападни балкани, танганайска инициатива и популацията на червеите!!!

91

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е защо трябва да се стигне до смърт на пациент, за да се започнат проверки, след като ежедневно докторите правят грешки къде от незнание, къде нарочно....

90

New Yorker

преди 4 години

виновни пак няма да има... естествено!некадърници! тая държава е за закриване незабавно!

89

6

преди 4 години

До АнонименЕ и какво мислиш че резултата ще е различен ли.

88

Батакa

преди 4 години

Трябва да има затвор за бялата МАФИЯ,след политиците крадци,лекарите са най големите мошеници които лъжат и крадат,колко хванаха с злоупотреби с застрахователи,тук няма политика тВА Е БЪЛГАРСКИЯ МАНТАЛИТЕТ гаден и злобен човек,никакви цености.

87

55

преди 4 години

ДА ПОБЛИКУВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ ОТ ТЕЗИ БОЛНИЦИ ,НО ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВАТ ,ТА ДА ВИДИМ ДАЛИ ТОВА ГИ ПРАВИ МЪРЛЯЧИ ........ НО ПАК НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕНИ ...ВСИЧКО Е ПРАХ ОЧИТЕ...

86

Христо

преди 4 години

Тово ще е поредната проверка под мотото "Гарван, гарвану око не вади!".Виновни няма да има,а детенцето е мъртво.Убито е от арогантността,непукизма и чувството за безнаказаност на докторите....Почивай в мир,малко ангелче!

85

Анонимен

преди 4 години

Ако е Стояна,Данаилов,Рашидов,ще пратят хеликоптери,професори,до Германия ще ги откарат за лечение,ако е дете или обикновен човек от панелния квартал-НЯМА МЕСТА ,ПЪТЕКАТА е само за 6 дни,донесете си и марлите и памука!

84

Уаууууу....

преди 4 години

....каква тълпа от здравни експерти под тази тема - няма никаква конкретна информация за смъртта на детето / съболезнования на родителите!/, но тук е пълно с хора, които са убедени във вината на лекарите и проблемите на здравната система...Наясно ли сте колко абсурдно звучите, експерти?

83

Анонимен

преди 4 години

До НЕМА ЛАБАВОИма и по-лесно решение - просто хората престават да ходят на лекар, спират плащането на здравни осигуровки и гадните лекари умират от глад. А щастливите от този факт болни се оставят в ръцете на Маг Фидан. Той ви очаква. Успех с лечителите

82

НЕМА ЛАБАВО

преди 4 години

ВСИЧКИ ДОКТОРИ В ЗАТВОРА толкова хора убиха мед сестрите и те във затвора

81

първи по смъртност

преди 4 години

ПАЛАЧИТЕ,КОИТО НАПРАВИХА ТАЗИ ЗДРАВНА СИСТЕМА КОГА ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ?! Толкова хора уби тази здравна система,и колко още ще убие?

80

м дааа

преди 4 години

Каква апаратура искаш в държавните болници , те все се оплакват че за заплати нямат, пък ти чакай апаратура, ама добре че още има нещо останало от преди 30 години, че ако чакаме само на капачки......

79

Русия

преди 4 години

Бибиткуту с Жипката да кажи КОЙ е виновен!

78

Анонимен

преди 4 години

Лекарите от новото поколение.....Не смея да отида при тях като знам какви ученици са ми били! Ходя само при лекари от старата генерация и със специалност!

77

Анонимен

преди 4 години

До заплатите са нискиИ понеже смяташ, че заплатите на лекарския състав са НИСКИ, според теб, те трябва да НЕ лекуват хората, а направо да ги осакатяват и убиват поради предлог , че са им ниски заплатите, така ли, ***? Ниската/високата заплата НЕ трябва да е условие едни хора, които се мислят и работят в лекарския състав да бъдат човечни към другите хора.

76

Анонимен

преди 4 години

Продължение от мнение номер 76:И още нещо - в София и цяла България имаме много добри Държавни Болници, Държавните болници трябва да бъдат подкрепяни,А НЕ затваряни. Има и добри лекарски състави, но има и МНОГО АЛЧНИ НЕКАДЪРНИЦИ, които биха те осакатили и убили.А тези, които ми хвалят и превъзнасят турската болница ( бивша Японска), ще им кажа, че за да получиш бърза помощ плащаш СОЛЕНО! В Токуда само за бърза помощ искат много пари от пенсионери които ИМАТ НЕПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ!