146

Истина

преди 4 години

Защо не вземат истински мерки и да няма фалшиви болнични, а не да правят мазало. Разбирам, че не знаят как и не могат, но в този случай просто да си подадат оставиките и ако нищо друго не могат, да се научат да чистят тоалетни!Между временно май последните повече от 10 години не ми се е случвало да вземам болничен за 2-3 дена или седмица, само в доста по сериозни случаи.

145

бесен

преди 4 години

Болничните да се плащат на 100%. Който взима или издава фалшиви да си носи той последствията. Писна ми от тоталитарни методи!

144

1122

преди 4 години

Не всички имат късмета да ползват реанимацията на ВМА за хоспис.По домовете има сумати умиращи родители,които трябва някой да гледа,много ползват фалливи болнични докато ги погребат

143

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми в коя друга държава Трайно Безработните си плащат Здравните вноски!Нямат право на Болнични защото нямат работа а плащат Здравни вноски

142

Анонимен

преди 4 години

Няма да ме учуди ако скоро въведат и първата заплата да е за сметка на работника!

141

Анонимен

преди 4 години

Същата тая Мента Стоянова обясни поскъпването на Гражданската отговорност с 15 братовчеди взели обезщетение от Застраховател и от тогава плащаме 100 тина лева повече за ГО!

140

www

преди 4 години

Поради зачестилите кражби от магазините се въвежда такса от 1 лв за всеки ПОСЕТИТЕЛ на магазините

139

Анонимен

преди 4 години

Същите тия"работодатели"по време на финансовата криза 2008-2009 година масово "помолваха"своите служители да излизат в болнични!

138

Анонимен

преди 4 години

Нещата отиват към Гражданска война дано преди това повече хора успеят да се евакуират през Терминал2

137

Ей

преди 4 години

Някои са го измислили.В фирмата ,в която работя заплатата се формира на база присъствие-има стартова и+ бонуси и ваучери за редовна работа,около 1/3 отгоре.Болничен се взема само при нужда.

136

Анонимен

преди 4 години

Като брой държави в ЕС от 28 в 13 има период на изчакване(неплащане от 1 до 3 дни)за сметка на това там обезщетението е доста по голям процент отколкото при нас!Така че"доводите"че в ЕС е така са абсолютно Неверни!

135

Анонимен

преди 4 години

Фашизоидите от ОП всеки ден измислят лобистки закони срещу народа и работниците.

134

гражданско неподчине

преди 4 години

Спирам да плащам каквото и да било! Който иска да плаща на бандата. БОЙКОт!!!Даже и за колата няма да плащам. Куцо Кьораво и Сакато карат както дойде, аз май съм последния балък, който плаща! Спирам!!!

133

ЕЙ 135

преди 4 години

До АнонименЧети преди да хейтиш, ясно ? Това са политики на бизнеса, не на държавата.

132

М 32г Магистър

преди 4 години

Терминал 2 Гаврата не може да продължава. Който може да се изнася докато останат Дариткова и Бойко да си крадат един от друг.

131

Ява

преди 4 години

Подкрепям ТТТ.След тежка операция на баща ми, ми се наложи да ползвам 14 дена болнични и след това трябваше да търся болногледачка.Никой не искаше да сменя памперси на възрастен мъж в толкова тежко състояние и ми се наложи да взема фалшив болничен за мен ,докато той умре,защото отпуската ми вече беше свършила при предишно негово заболяване.

130

ТТТ

преди 4 години

Болнични се взимат и за гледане на възрастни родители .Все пак това не са кучета,които да ги оставиш сами в тежка ситуация.

129

Анонимен

преди 4 години

"Здравият на болния не вярва! Ситият на гладния - също!"Потресаваща жестокост на управляващи към народ.......

128

работещ 155,

преди 4 години

Той си е в трудов и осигурителен стаж този ден, защото ти си в законен отпуск.Решението по този въпрос си го има.

127

От Ели до 145

преди 4 години

Защото градът е малък и нямам друг избор,а децата ми искат да се хранят всеки ден.В България не е като в София.