15

Анонимен

преди 4 години

Няма доказателства, няма достатъчно проучвания. Това е като ваксините - случайни съвпадения, които не доказват вредата от ваксините и електронните цигари. Защо има двоен стандарт от здравните власти?

14

Непушач

преди 4 години

"...пушел електронна цигара с течност, съдържаща съединение от канабиса - канабидиол (СВD) - молекула с успокояващи свойства, която не е упойваща и не е забранена от закона, НО НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА СМЕСЕНА С ВРЕДНИ СЪСТАВКИ..."==============Без коментар!

13

Анонимен

преди 4 години

Дооооооооооооооообре ще му кажа да пуши тютюн щото е полезен.

12

фен на танас

преди 4 години

В Белгия не живеят бели хора. Тази държава вече е африкано/арабска. Трябва душовете на Чичо Х пак да заработят поне за година може и две.

11

Лудко

преди 4 години

Не е виновна е-цигарата, а помията която си е забърквал!!!По същата логика да вземем за забраним и спринцовките, а???

10

Ха

преди 4 години

Ако беше пушил тютюн или дори канабис сега щеше да си е ОК момчето.Затова не се занимавайте с тия синтетични химии. Опасни са.

9

СС

преди 4 години

Не е електронната цигара проблема, а течността която някои си забъркват сами с какви ли не съставки! Аз пуша електронна от 8 години и нищо ми няма, защо ли? :)

8

Анонимен

преди 4 години

Наркомани починали от наркотици и кой е виновен? Електронните цигари, в които били наркотиците. Извод - пушете обикновени цигари, че тия са вредни. Браво.

7

123

преди 4 години

Като бъркат бизнеса с обикновените цигари ,веднага стават мноооого опасни.хахаха

6

Живота си е ваш

преди 4 години

Употребата на наркотици - леки, тежки, "за медицински цели" са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с пристрастяващ ефект . И само един на няколко хиляди притежава силната воля да ги спре ако реши . При пушачите е ясно - отказвам ги ...пак ги почнах.. отказвам ги .. пак ги почнах .. ама те не ми пречат ..абе , я не ми се меси в живота .. И някакви легенди за баби пушили до 105г. При по силните наркотици - единствено ВЪРЗАН или под 24ч. лекарски контрол .И никакви новини за умрели от цигари или наркотици НЕ ПОМАГАТ .

5

Анонимен

преди 4 години

"В доклад, публикуван през юли, Световната здравна организация обяви, че електронните цигари са "безспорно вредни", и че не трябва да бъдат препоръчвани като средство за отказване на тютюнопушенето"....... не беше ли пак тая Световна здравна организация която каза, че въпреки не-безопасни, ел-цигарите са в пъти по безвредни от истинските?

4

Хич

преди 4 години

не ми пука за пушачите! Каквото искат, това да си пушат! Техен избор! Както се знае, каквото сам си направиш друг не може.

3

Анонимен

преди 4 години

Да, причината е установена. А именно - обикновената течност за електронни цигари се състои от пропилен гликол и глицерин, които са мазни на пипане, но от химична гледна точка са алкохоли, които се изпаряват, а не масла. Дилърите на наркотичните депа помислили, че което е мазно, значи е олио, разтворили си наркотиците именно в олио и наркоманите си наблъскали олиото директно в белия дроб. Какво общо има това с обекновената течност за електронни цигари?

2

Анонимен

преди 4 години

Хайде още един наркоман. В САЩ вече повече от половината от пострадалите си признаха, че са пушили с тях нелегалните депа с наркотици, разтворени в олио, а един си беше наблъскал вътре и хероин. Ама тя машинката е виновна. Аз като ползвам електронна цигара от 10 години, защо нямам пневмония?

1

Анонимен

преди 4 години

Наркоманчетата дават фира, ама естествено - електронните цигари са проблема. Ок, ок...