33

муспи

преди 4 години

- Ах ние страдащите, ах бедните! Докога?! 6 милиона не стигат ли? Ще ги броим отново, да видите че всъщност са 60 милиона! Този път изплащанията ги искаме в ?, а не в $. А българите да се изтеглят от нашата земя!

32

Анонимен

преди 4 години

Дон31Много точно казано. Банда престъпници, които ползват партизански методи и глуповатото си общество срещу враг. И така деситилетия наред Палестина тъне в кал. Вместо да си гледа държавата на 5 дена. Израел има граници с и въпроса е приключен от давна. Ако някой го оспорва да отива да воюва. Тея паткани трябва да се радват, че не са влезли там да ги избият, като Ердоган.

31

Анонимен

преди 4 години

Напротив нямахме късмет 70год. Сега очевидно имаме. Първо с добър министър и второ с добри пилоти. Браво.

30

Анонимен

преди 4 години

Големи глупости са написани в коментарите.И големи лъжи.Неграмотни хора пишат абсолютно глупости и и безподобни лъжи. Нито са чели Библията, нито са чували за нея, но драскат на воля пълни глупости.Нещастници...

29

ист

преди 4 години

Икономиката на Палестина е войната. Тя се храни от войната, чрез помощи от други арабски държави по религиозни причини. Ако спрат помощите, военните действия ще приключат.

28

Martin Bormann

преди 4 години

Когато един човек живее нормален живот, работи, ходи на почивка, гледа децата му как израстват - този човек ще търси ли конфликт? Арабите са мюсюлмани с различни виждания, но единствената причина, че мразят юдеите е, че от части заради тях живеят като пустинни плъхове с нулева перспектива за нормален живот. Докато това не се промени проблем ще има и рано или късно зионистите също ще го отнесат.

27

Дъ Клаш

преди 4 години

Голяма противоракетна система имат евреите но забравят един фактор.Колко струват миризливите фишеци на арабухите и колко ракетите прихващачи.Всяка война малко или много е икономическа.Колко ще издържат така.

26

бай ганю

преди 4 години

450 ракети и нито един загубен живот???тва фойрверки ли е?

25

Martin Bormann

преди 4 години

Израел бе създадена от западните юдеи не за да живеят там а за да имат база в близост до арабското олио. Набързо я заселиха с полу-диваци, въоръжиха ги и ония изтрепаха и изгониха местните за нула време. Богатите зионисти на запад даже си нямат и идея коя е столицата на тази държавица и биха отишли там само ако се получи още един холокост и нямат избор. Олиото ще свърши един ден и интереса на западняците ще отмине, но местните няма да се примирят с тази зараза на земята им никога и ще има пробле

24

1234

преди 4 години

Възможен е само ако израел не съществува. Имаха 60 г да признаят Палестина като държава, но не! Наглеци

23

До 14

преди 4 години

Абе...ти жив евреин виждал ли си, че казваш, че са долни всички?

22

Novus ordo

преди 4 години

Мирът в Израел ще настъпи когато майките от Палестина почнат да обичат синовете си повече отколкото да мразят Израел

21

Анонимен

преди 4 години

Тук много хора бъркат палестинците д араби. Палестинците не са араби и езикът им е коренно различен от арабския.Той е по-скоро близък до езиковата група идиш.Палестинците са преки наследници на древните юдеи, заселили преди 3000 години тези земи, които всъщност до тогава са били само голи чукари.

20

Анонимен

преди 4 години

Точно "държавата" Израел, непризната все още от ООН и половината свят е виновна за смъртта на десетки хиляди мирни палестински граждани, основно жени и деца.

19

Анонимен

преди 4 години

"Хъх, в Библията, държавата се нарича Израил, а не Палестина. Държава Палестина никога не е имало, както не е имало и държава Амазония или Прованс. Това са географски наименования"Точно обратното. Колонията се нарича Палестина и е създадена като държава. А на разхвърляните семитски поробени от траките племена в Библията им се обещава хубав живот, за да имат кураж за съпротива срещу нашествениците. Държава Израел никога не е имало. Докато държава Палестина е исторически и археологично доказана.

18

Анонимен

преди 4 години

"Арабите са араби. Палестинци са евреите и те са там от 3 000 години. Израел е сполучлива държава. Евреите трябва да са ни за пример в сегашното време."Палестина е основана от траки. Легендата за Давид и Голиат от там произлиза. Голиат е бил висок, величествен тракийски цар, а малкото овчарче Давид е бил дребен гнyсен ceмит, постигнал според легендата победа с измама. От там нататък кой с какви се е смесил е друга бира.

17

Анонимен

преди 4 години

Хъх, в Библията, държавата се нарича Израил, а не Палестина. Държава Палестина никога не е имало, както не е имало и държава Амазония или Прованс. Това са географски наименования, които после придобиват политически характер. И през 40те, както се заселват евреи от Чехия, така там идват и араби от Оман и Мароко. Та кой точно е местният? На Клеопатра синовете може би?

16

До 15

преди 4 години

Така ли ви лъжат в новите ви учебници по история в Израел?Ами то и тук вече пушат, че сме имали 500 години присъствие и сътрудничество с братска Турция.

15

Анонимен

преди 4 години

"Глупости. А арабите какъв го дянат в Израел и Палестина? Земите им са на 1500 км на юг. Попитайте се къде са истинските египтяни, картагенци, финикийци и защо местното население е изклано."АХАХАХХА!!! Изклано било! :D :D :DГолям си клоyн, развесели ме! Хората по тия земи са си същите, просто вече се наричат по друг начин. Все едно хайде да обвиняваме тюркските племена наречени българи, че са изклали траките. Ахахах!!! Имай милост бе човек, рано сутрин се раздрах от смях! :D

14

Анонимен

преди 4 години

Арабите са араби. Палестинци са евреите и те са там от 3 000 години. Израел е сполучлива държава. Евреите трябва да са ни за пример в сегашното време.