60

Минаващ

преди 3 години

До АнонименСЪРБИТЕ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО В МЪКЕДОНИЯ!!

59

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Това е родината на Александър Македонски."Душко, А Македонски е бил ГРЪК и е говорил само гръцки език. Местен диалект. На гръцки е комуникирал с учителя си (Аристотел), който също е говорел и пишел само на гръцкиЕдин старогръцки диалект да се развие в съвременния мак език е абсолютно невъзможно - старогръцкият не е славянски, те нямат нищо общо!Напълнили са ви главите с лъжи!

58

Александър Македонск

преди 4 години

Македония била по древна хахахахахахаха

57

Александър Македонск

преди 4 години

Я да видим сега : Александър Македонски е грък бе лаик. Много прости хора има

56

Анонимен

преди 4 години

До #59Г.лупако , Македония като държава съществува от 1945 година . Преди това е била част от няколко зържави и империи но НИКОГА като самостоятелна държава

55

Некъф

преди 4 години

Спирайте ги за влизането във ЕС и сами да дойдат да целуват ръка. Няма такива oлигoфpeHИ

54

Бунгар

преди 4 години

Нека българите се запитат ,защо ни мразят македонците....Лъжите в историята ни са много повече от историята на Македония и Сърбия взети заедно.

53

до 59 антиджендър

преди 4 години

Миличък , ти пъво сиоправи английският език...Антипол---дори и в ООН признаха, че сте *** , че не може да преведете както трябва и една дума. А що се отнася до Русия---кой направи опита за преврат в Черно гора, в Македония насилието кой го предизвика , а в България по силно занижени оценки руски капитали командват над 10% от нашата икономика. Така , че скрий се руско момче, отиди в Сибир щом ти харесва...

52

Анонимен

преди 4 години

Македонея е по древна държава от българия . Това е родината на Александър Македонски. По негово време още не е имало българи на балканите

51

антиджендар

преди 4 години

До 58 до 57Не изкривявай истината. Не Русия насажда омраза между хората а НПОтата на сорос и ти си техен платен писач. Лесно се разкриваш . Лъха нежност от теб !

50

до 57

преди 4 години

Напълно си прав. Тази ни позиция е незащитима. Но това не е позицията на българският народ . Това е линията на Русия да насажда омраза между народите. Кой има интерес да се мразим?

49

Анонимен

преди 4 години

В ООН македонската нация и език е призната и не в това е проблема!Вместо да отказваме и непризнаване пътя по-който са поели може да признаем самоопределената индентичност на днешното поколение макета и да защитаваме българщината в Македония до 1945г.

48

Никола Вапцаров

преди 4 години

македонист и национален предател, все още този антибългарин се изучава в България, а трябва да се заплюе ако страната ни има истински намерения да се справи с македонизма. За съжаление няма и все още се ръководи от руските мекерета у нас, къде като БКП, къде като СДС, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО, Атака, ДПС - всички са руски довереници с единствената цел да затрият българското, като ни разкъсат на македонци, траки, помаци както заповяда Коминтерна през 1934 г.Русофил е еквивалент на национален предател!

47

до 53

преди 4 години

Говорили са на западнобългарски-старославянски диалект. Има разлика между език, говор, наречие, диалект, жаргон, арго. В сезона за варене на ракия макетата са особено активни.. Ай, наздраве! Макета! Скоро и Луна ке е ваша! У дъното на чашата!

46

Анонимен

преди 4 години

На какъв език са говорили тези"македонци"както ги наричате;всичко намерено е написано на древногръцки .нямат нищо общо с племето македонци...славяни с открадната история и български диалект

45

Анонимен

преди 4 години

До каквито македонцитеАбсолютно! И на мен ми втръсна от лъжи и тракомакедонски глупости!Има и много лъжи,измрялото племе на даките например са били на юг от Дунав до Софийско,но днес ги показват като племе на север от Дунав и лъжат хората

44

Анонимен

преди 4 години

Най-лошото е като са ти подменили и промили чипа. А пък на всичкото отгоре си и толкова нелеп, невеж и ***. Македонствуването е коминтерновска патология и директива по оста Москва-Белград-Скопие. Македонско образование - няма такова понятие.

43

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се извадят и разпространят документите,за да се види истината и как насилствено,с много кръв и убийства сърбите помакедончват българите и как от географска област се превръща в нация!

42

каквито македонците

преди 4 години

такива и тракедонците - рожба на Коминтерна с цел разцепление на българския народ. Генетично българите нямат нито македонски нито тракийски гени, това е измислица на службите от НКВД разпространени от Коминтерна.

41

Анонимен

преди 4 години

Стигнало се е до там,че в едно и също семейство,от един и същи произход, едните се чувстват българи,а другите твърдят,че са македонци и не си говорят на тази тема ,за да не се изпокарат в семейството. До такава степен сръбската пропаганда им е промила мозъка,да мразят собствените си братя и собствения си род.Истината трябва да възтържествува,нека се извадят документите за сръбските зверства в Македония! Те трябва да станат публични! Да се публикуват и в македонската преса задължително!