33

Щирлиц

преди 4 години

Изостаналите сърби отдавна имат пътни такси,а нашите велики вождове само се чудят как да окрадат народа си.То не бяха измислени винетки за ЦЯЛАТА пътна мрежа,каско,граждански,глоби за фарове.Е,тези придобивки не важат за един политически правилно ориентиран етнос,ама при вождовете е така.

32

Анонимен

преди 4 години

Малко е!

31

Анонимен

преди 4 години

До евтиния до шияНормалната такса за лека кола по бялата Европа е около 10 евроцента на километър магистрала,за *** 2 цента!Малей.....

30

Анонимен

преди 4 години

А нетоварните ,не камионите и не автобусите , а личните МРС-та с тегло над 3,5 тона какво ще плащат ?

29

тигъра

преди 4 години

До Ама няма и държава с такива заплати.

28

до 23

преди 4 години

Тъпо предложение. турските тираджии като се запасят с бензин от турция да преминават безплатно-според твоето предложение. Че за пътища се плаща дори и в Монголия. Алоооу-безплатни пътища с винетки за 50 евро -ГОДИШНО почти никъде го няма. Трябва да се плаща такса за всяко преминаване-. София Бургас-с кола-60 лв, с Тир-200 лв-100 евро-. напълно нормални такси, каквиито ги има навсякъде! София-Перник-поне 5 лева-на преминаване.

27

преди 4 години

НЯМА ДЪРЖАВА,, КЪДЕТО ЗА 400 Км ТАКСАТА ЗА ТИР ДА Е 9 ЕВРО-18 ЛЕВА. Таксите са от 60 до 300 евро за това разстояние! 18 лева-и за кола е малко. Но колите ще са без тол такси, ащо се субсидират тир-фирмите с безумно нискип такси. Магистала за милиард, а се преминава евтино-къде го има! Тези пари са за бюджета, защо лишавата бюджета от гарантирани приходи? За да субсидирате тировете ли? Стига сиромахофилство, искаме нормални такси, за да има европейски пътища!

26

ДО 14

преди 4 години

Така е. турите правят милиони транзитни преминавания с тирове годишно. И плащат символични такси, каквито няма никъде в Европа, а пътя от границата до София е магистрала, след 18 месеце, и дсо сръбската граниа ще е магистала. Така субсидираме турците. Защо? Нормално е турците да плащат по 100 евро на преминаване-стандартна такса в цяла европа! Не е редно българските пътища да са евтини, и да субсидираме чужденците с ниски пътни такси, каквито ги няма никъде! УВЕЛИЧЕТЕ ТАКСИТЕ ЗА ТИРОВЕ ОТ ТУРЦИЯ

25

Анонимен

преди 4 години

ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ ИМАТ ПО ВИСОКИ ТАКСИ,НО СЛЕД КАТО НАПРАВЯТ ИНФРАСТРУКТОРА,А ТУК В БЪЛГАРИЯ ПЪРВО ИСКАТ ПАРИ ПЪК ПОСЛЕ ЩЕ СТРОЯТ.А ХОРАТА СИ МЪЛЧЪТ И Е ПО ВАЖНО ЗА ТЯХ КОЙ Е ЙИВЕЕ НА БУЛ.БОТЕВ И КОЙ Е ОТ ПРОВИНЦИЯТА,А НЕВИЖДАТ ЧЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ОСТАНАХА САМО ***,А НЕ СЕЛЯНИ.

24

УВЕЛИЧЕТЕ ТАКСИТЕ

преди 4 години

ТАКСИТЕ ЗА КАМИОНИ ТРЯБВА ДА СА ПО-ВИСОКИ. НАПРАВЕТЕ ГИ КОЛКОТО В СЪРБИЯ , НЕ ИЗМИСЛЯЙТЕ ТОПЛАТА ВОДА, а имайте предвид,че в Сърбия са ниски таксите. Искате добри пътища, но да не плащате. Няма такъв филм. 18 лева такса-това не може да го има. След няколко години като стане 40 лева, ще виете,че се увеличават цените. Нека цените отсега да са като в съседни държави. 18 лева -дори и за кола е малко, а за камион-аблсурдно, лобистки малко. ВЕЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ПО 1000 ДОЛАРА, Е ЩЕ ПЛАЩАТЕ КАТО НА ЗАПАД!

23

Край

преди 4 години

Най простия и справедлив начин е цената на пътя да се вкара в акциза на горивото. Който харчи повече гориво потребява повече път.*** така няма едно дебело момче да вземе едни милиони за да прави тол система.

22

Някой

преди 4 години

До Анонимен17 Малко са.Поне 100-150 лв.Пък тези пари няма да ги включат в цените.Заради ...... като теб и въздуха ще се заплаща на куб.метър.Значи от моите данъци пътища и аз ще плащам за тях.

21

Анонимен

преди 4 години

АнонименПЪРВО КАК МОЖЕШ ДА СРАВНЯВАШ ПЪТИЩАТА В ЕВРОПА И ТАКИВА КАКВИТО ЛИПСВАТ В БЪЛГАРИЯ.ВТОРО ТОВА ВТОРО ТОВА Е ТОЛА ВА КАМИОНИ ДО 12Т.ЗА ГОЛЕМИТЕ ТИРОВЕ Е МНОГО ПО ГОЛЯМА.И ТРЕТО ЗАРАДИ *** КАТО ТЕБ ТАЯ ДЪРЖАВА УМРЯ.ХОРА КОИТО СЕ СЪГЛАСЯВАТ И ОПРАВДАВАТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ИЗМИСЛЯ КАТО ТАКСИ ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ НЕЩА.

20

евтиния до шия

преди 4 години

Изобщо не е много. В Сърбия-от граница до Белград, и то за лека кола, не за камион таксата е 25 евро-50 ЛВ. В Гърция-от Солун до Атина е 30 евро-60 ЛЕВА, и то не за камион, а за лека кола, камионите плащат повече. 9 евро за 360 км е уникално ниска цена -и то за камион, не за кола. Евтино е, после да нямате претенции за качествата на пътищата-за без пари, толкова! ДОКАТО СОФИЯ-БУРГАС НЕ СТАНЕ-ЗА КОЛА 60 ЛВ, ЗА КАМИОНТ-ПОНЕ 200 ЛВ. -ДА СИ ТРАЕТЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ПЪТИЩАТА!)!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Бойковизъм в действие

18

тигъра

преди 4 години

До АнонименНе живея в Дружба.На бул.Ботев съм,ама съм чувал и виждал какво е.

17

Анонимен

преди 4 години

Нищо не са тези пари. В съседна Сърбия, където магистралите са най-евтини, отсечката Ниш-Белград струва към 15 евро. В Хърватско таксите са двойни, в Унгария и Словения- четворни. По на запад да не отиваме. И ТО ЗА ЛЕКИ КОЛИ!!!А тук за двойно по-голямо разстояние и то ЗА КАМИОНИ искали 14-18 лева!!! Че то един неголям камион разрушава магистралата стократно повече от една кола, тъй като тежестта на квадратен метър е неизмеримо по-голяма и разрушителното действие расте експоненциално!

16

Bad Company

преди 4 години

Безплатно е само сиренето в капана за мишки, другари!

15

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Щом от едни елементарни Тол такси пищите,това показва че болшинството от БГ народа е оскотяло напълно. Че и в Индия също има Тол такси....ама никой не е изревал досега....

14

Анонимен

преди 4 години

малко е, турските трирове трябва минимум 100 лева да плащат на посока да прекосят България.