30

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че когато бяхме във Флоренция, екскурзовода ни показа една линия на фасадата на стара сграда на един площад, като обясни че е имало голямо наводнение преди 3 века. Той човека си каза точната година, обаче специално за Италия, не спираше да разказва всякакви исторически факти, и не помня. Тази линия беше над метър и петдесет над паважа.

29

Монета с две страни

преди 4 години

Опасни са отровите и пластмасите,но тях глобалния капитал елиминира защото не влияят така осезаемо на печалбите му пък и точно тоз капитал ги създава. По-лесно е да се дават къчове срещу глобалното затопляне и топенето на ледовете,пък и там капиталът и богатите нации най-бързо ще пострадат,тоест ще им се тропнат на главата стотици милиони климатични бежанци и ще трябва да дават пари за преселванито им и устройването им,вместо да дуят гуши от печалби. Холандия ще потъне,а Русия ще стане житница.

28

Анонимен

преди 4 години

Добре, че е затопляне, не е ледников периода. За ледниковия период нямам пари, а така си шляпам по джапанки и си свиркам. И ям банани.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа му мислят тези с парното, че там няма искам, не искам.

26

Анонимен

преди 4 години

май наистина няма да се наложи,приятел,станахме като флорида

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНай-добре изобщо не я пали тази година, че така само влошаваш нещата.

24

Анонимен

преди 4 години

До Додоти още ли не виждаш затоплянето приятел,трябва да ти запари на табаните,да започнеш да играеш като танцуваща мечка ли,за да го усетиш,то бива коне с капаци ама тука явно са масово явление.Само ще ти кажа кога паля печката последните три четири години-2016 25 октомври,2017 5 ноември,2018 15 ноември 2019 още не съм я извадил-вероятно декември,миналата неделя се къпах в морето,в живота ми досега не беше се случвало през октомври,да не говорим за ноември

23

Ха-ха

преди 4 години

Западняците веднага да наложат санкции на климатичните промени за своевременното им възпиране!

22

Додо

преди 4 години

Хаха! След като се доказа и излезе на бял свят, че от 2008г насам средните температури са се понижили с 0.5 градуса Целзий, а за сметка на изтънялата покривка на Арктика, ледовете на Южния полюс са се удебелили значително, теорията за Затоплянето на климата мигом се преквалифицира на теория за Климатичните промени! И все има някой учен, учени или 97,5% от всички учени по света, които го твърдят! Важното е неомарксистката, антихристиянска и антиевропейска пасмина на продължава да пищи

21

до 14

преди 4 години

Може би са същите тези "11 000 учени", които се оказаха не учени, кликнали "Like" бутона в нечий блог. Този новинарски уебсайт му даде доста гласност, но когато се оказа мистификация, журналята просто мълчаха.

20

Анонимен

преди 4 години

Заради климатичните промени сме се появили, и пак заради тях ще изчезнем. Какъв е проблемът? Да не се помислихте за вечни?

19

Грета

преди 4 години

Слушайте ме и ще се оправите. Нищо че съм необразована аз знам. Спрете всички коли,карайте каруци,не яжте месо и не се ваксинирайте за да охладите Слънцето

18

Романс дъ К

преди 4 години

Учонмъй в Расия,западна-лите учени са тотал,сбърканяци

17

Анонимен

преди 4 години

А нима не са изчезнали цели нации и континенти преди хиляди години. Тук на земята няма нищо вечно. Ще изчезват народи и континенти до безкрай. Да не би да си мислят че с тях е започнал света и ще са вечни. Безкрайна е само човешката про, стотия и Вселената. Тук сме с Временна Виза за пребиваване. Тук нее нашият дом. Нашият вечен дом е на друго място откъдето връщане няма. Това още никой не съумява да го проумее.

16

Анонимен

преди 4 години

Ама няма страшно! Copocoидкaта Грета Тумберг, натрапвана ни в медиите, ще оправи нещата.

15

История

преди 4 години

Първият фотосинтезиращ организъм е била малката цианобактерия, която е била истинска машина за преработване на CO2 в O2 и се е размножавала експоненциално докато нивата на O2 спрямо CO2 стават толкова високи, че на практика CO2 почти липсва. В резултат температурите падат много ниско, отрицателни са дори на екватора, и Земята се превръща в ледена топка за милиони години, като животът изчезва почти напълно. Така че не заклеймявайте CO2, той ни поддържа живи. А екотерористите са използвани.

14

История

преди 4 години

Колкото до температурите и влиянието им върху човека, погледнете историята ни. Силни цивилизации се появяват и процъфтяват по време на горещи периоди. Преди малко повече от 2000 години температурите са били по-високи от сегашните и тогава римската империя преминава през невиждан подем. После идва "тъмното средновековие" което е свързано с нечуван упадък и мракобесие, и... с много ниски температури. Самият Патрик мур (съосновател на Greenpeace) казва "благодарете за CO2, той ви поддържа живи.

13

Анонимен

преди 4 години

Това все едно го е писала Тунберг, пълна боза. Къде са тези учени? Пожари, суши, бури, чуми и т.н. е имало винаги, а връзката с климатичните промени е само в кухата ви секта тиква. Каквото и да стане, било заради глобалното затопляне - безумие и простотия!

12

История

преди 4 години

Климатични промени има откакто има климат. Човешкият принос е доказано незначителен. Преди милиони години, когато са се появили цъфтящите растения (от които произлизат и всички селскостопански растения) CO2 е бил 2500 части на милион. Нямало е хора, но това повишено съдържание е дало началото на истински бум в биоразнообразието. CO2 е наричан често "наторяващ газ" защото колкото повече го има в атмосферата, толкова по-големи стават растенията.

11

Карл Сейгън

преди 4 години

Ще се мре, то се е видяло. Но единственото успокоение в цялата работа е, че журналистите-тъпац.и, неосъзнатите и сатанинските слуги като Кристалина Георгиева ще умрат първи. И останалите ще видим това и ще имаме време да им се посмеем и позлорадстваме.