220

Ама че подкрепа!!!

преди 4 години

Осъждан за криминални престъпления Симон Милков от Горна Оряховица, застанал на първа линия е бил част от протеста в подкрепа на новоизбрания главен прокурор Иван Гешев! Народееее

219

HeinrichHimmler

преди 4 години

Президентът се опитва, но е сам глас в пустиня. Мафията решава какво да става, а народът седи и гледа и не смее да се вдигне! Проклети да сте всички мишки!

218

Така е ..

преди 4 години

До Хаха 254 Като знаем акъла на Радев, като нищо може да назначи Гешев в края на мандата си. Ама втори мандат няма да види.Цачева няма да бъде предложена за втори път.

217

Анонимен

преди 4 години

До ХАХАГолям аргумент е това "зелен чорап"! Достоен за върховете на цороцианското мислене!Абе, що сте толкова тъъъпи, не може човек един спор да направи с вас!Сега на темата. Само човек без достойнство, абсолютен гьон сурат може да се чувства добре в това важно кресло при толкова много неприемане и ненавист!После къде ще ходи генерален консул? Предлагам - в Ушуайя!

216

ХА„ХА„

преди 4 години

Май не си разбрал,че игрите на умни,красиви,благородни,вятващи в бога комунисти,вече свършиха?! Ще ви е трудничко,да не кажа непосилничко да си играете на президенти,на кандидат кметици,на псевдодесни или псевдолеви!!Бачкане,реалност,държавност,почтенност!!Лигочите като теб,начело със зеления чорап,при нужда импийчмънт и на *** на историята!!

215

Анонимен

преди 4 години

До Гледам в сайтаТи *** ли си... Не виждаш ли КОЙ дирижира митингите ЗА ГешеФ с плакати: "ГешеФ значи свобода".... Какви "комунисти", какви 5 лева сънуваш?

214

Анонимен

преди 4 години

Как нагледно ти показват, че мафията си има държава и ти нищо не можеш да направиш...

213

Гледам в сайта

преди 4 години

типичните хейтъри, айдуци,дето са дежурни като маймуните в зоологическа градина,чакат някой да им подхвърли нещо,а те да се сборичкат за него,да крякат,да си скубят косите и да се хапят !! Гешев доказа кой е и че няма никакъв КОЙ зад гърбът му!!Май само още на червените бандюги и техните креатури от по.рано,дай българия,непеота и всякакви креслювци,не сте разбрали все още,че в тая държава има ред и на болшинството от хората им харесва и затуй гласуват за смислени хора,един от които е ГЕШЕВ!!

212

Хаха

преди 4 години

Ако Радев няма срок за подписване указа да го подпише.... в предпоследния ден от мандата си!? Като ще си играем на "процедури", така да бъде! Формално няма да бъде в нарушение! Така както формално 20-те си го преизбраха по нареждане на едно дебело момче и никой няма топки да си го признае....

211

Анонимен

преди 4 години

такива гаври с народа бае ви тодор никога не си е позволявал - ако го кръщават за диктатортоя не се знае дали е юрист-от школата на мвр е и борците срещу тоталитаризма мълчат каче са глътнали на банкянското комунистче банана

210

Тривон Станиславов

преди 4 години

До АнонименТо и яне на квадрат не беше.

209

сдф

преди 4 години

КОЙ?КОЙ ГО ИЗБРА? Аз знам Вишински кой го е избрал!Другото никой не го знае даже сме толкова ***, че нямаме и подозрения.Май се сещам! Путин е виновен за всички и всичко!

208

Сериозно

преди 4 години

Сменете си заглавието! Не го избра ВСС! КОЙ го избра.... и гласуващите 20 членове много добре знаят КОЙ го избра!

207

Брат Вурст

преди 4 години

ПИК са си взели бележка. Този път лозУнгите изглеждаха hand-made. Обаче без правописни грешки, пак не отиваха на персоните наети да ги държат.

206

обективен

преди 4 години

Ако видите какви хора бяха на улицата в подкрепа на Гешоф ,ще разберете какъв е ...и ще ви стане ясно какво очаква страната ни. Само си.га.ни и първосигнални мутри ,които дори не знаят за какво са там.

205

ГНЕВЕН

преди 4 години

Гешефтарски е срам и позор за страната ни.Сталинизма се върна с този простоват и зависим човечец.Боко Тиквата се оказа последния диктатор в Европа.Жалко.

204

увен от село

преди 4 години

И аз,и аз си пия ракия и знам,че сокол султан мисли за *** и предлагам всички да пием ракия,вино и да оставим пейевси, съдебната власт, прокуратура и сарай султан да решават проблемите. Е,който прекали с алкохола да не псува на висок глас, най-вече тея де писах

203

Анонимен

преди 4 години

Айде Ванка, да си ни жив и здрав за да се чуват още повече ридания на БКП сральовци.

202

Ставрю

преди 4 години

Те си го предложиха те си го избраха. Да им пази гърба и имането що са натрупали от кражби. А да е честито на тъпия българин чекаите демокрацията да доиде, дано дочекаме ама на дали. Сорос така иска така и става.

201

Анонимен

преди 4 години

Затова ще гласувам за Слави Трифонов! Само той не е от хората на пеевски