38

Българин

преди 4 години

Хората от Източна Европа днес живеят много по-добре от времето на комунизма!

37

ЛЪЖЦИ

преди 4 години

Майко мила 30г по-късно комунизма бил виновен . Запада опоска ИЕ унищожи и икономиките и ги превърнна в собствен придатък. Само забележете колко различни рецепти даваше МВФ (западен финасо иструмент) на Китай който се движи от деситилетия нагоре и на ИЕ . При нас беше приватизирай и отваряй икономиката . При китай беше централизирано планиране . Отваряне на пазара само при достигане на паритет и чужди инвестиции само контролирано.Е резултатите са налице.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Само че след като убиха журналиста, в цялата стана имаше протесни митинци и свалиха корумпирания си премира от власт. У нас да се е случвало нещо подобно?

35

Анонимен

преди 4 години

Филма продължава.Водеща роля в бившите соц страни е червената мафия.Демокрацията още не е дошла,защото законите и съдебната система са сътворени от същата мафия,която ограби банки и промишленост тип КТБ и Баневи.

34

Хавел - агент на КГБ

преди 4 години

както Филип Димитров и Желю Желев в България, така и Лех Валенса в Полша - цялата тази 'демократична' дандания беше организирана от комунистическите служби за да прикрият следите си от десетилетните грабежи, убийства и службата им към КГБ. Ограбиха парите и укриха архивата, но всеки замогнал се политически или икономически в Източна Европа след 1980 г. е свързан а тайните комунистически служби, които днес са подчинени на руското разузнаване. Затова прогониха неудобните в чужбина.

33

Анонимен

преди 4 години

До 1Я стига дрънка глупости,толкова си управляват държавата словаците,колкото и ние,затова убиха словашки журналист,разкрил,че западни фирми източват фондовете и средствата,които уж получават от Европа!Разкри,че нищо от тези пари не се използва за словаците и го гръмнаха.И за какви комунисти говорят,след като комунизъм отдавна няма,всички партии са подчинени марионетки на западните партии.

32

Анонимен

преди 4 години

Това са си типични капиталистически проблеми. Не виждам какво намесват тук пак комунизма.

31

1

преди 4 години

Словаците и ганьофците,са като еднояйчни близнаци,както унас управляват комунисти и мафиози,и при тях е същото.

30

Анонимен

преди 4 години

ай стига ве яжте си бананите и стига сте ревалиискахте банани имате гидемокрация - къде сте я видели яде ли се пие ли се

29

Бате Гойко

преди 4 години

"Лъжи, корупция, лицемерие, сплашване, тормоз - тези комунистически методи.... "Ей това, драги зрители, е популизъм и демагогия 24 карата. Тези "комунистически" методи, се използват, използвали са се и ще се използват винаги и навсякъде по света, без значение каква е системата на управление.

28

Анонимен

преди 4 години

Единствения шанс е пълната лустрация до 3 поколения назад за всички комунисти.Трябва да се въведе едно единствено правило!Ако до три поколения назад член от семейството бил активен член на БКП или ДС тогава наследниците му нямат право да участват в управлението по никакъв начин. Така автоматично ще се изхвърлят всички предатели и в политика ще могат да участват само хора които нямат нищо общо със комунизма.

27

Анонимен

преди 4 години

същата картинка и у нас, само дето главната тиква е милиардер в офшорки

26

Анонимен

преди 4 години

Сянката на Хабсбургите не ги ли гони? "Добрият войник Швейк през Голямата война" Там показват как са ги мачкали австрийците, а после ги мачкаха германците.

25

ГРОБАР

преди 4 години

В оня строй нямаше милионери и милиардери, а в днешно време никнат като гъби. Най-много кадри на БКП/ДС са в партия ГРОБ - 75%, начело с треторазрядната и проста мутра от Банкя!Единствено по-прости от него са избирателите му, й той им го каза в прав текст: "Аз съм *** и вие сте прости, за това се и разбираме" :(((

24

Анонимен

преди 4 години

Вие първо се справете с феодализъма от Банкя, пък чак тогава се справяйте с комунизъма.

23

Анонимен

преди 4 години

Чехи словаци бяха поробени от Австрия.

22

бачкатор от Бачково

преди 4 години

А стига , бе ! И там ли си имат ГЕРБ ?!

21

30г

преди 4 години

30 години вече демокрация и сме супеееррр ! за кво да виним комунзма - та той си отиде ! нема как да се върне ! може да ви липсва сигурността образованието здравеопазването парно и ток за стотинки ама това е минало свършено .днеси бившите комунисти работят на принципа търсене и предлагане така че не се плашете живейте си с демокрацийката адаптирайте се някак ало измами приватизацийки крадене на евро фондове работаот сутрин до вечер за хляб салам и ток и вноска по кредита ориентирайте се някак

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

По-голям комунизъм от този на ГЕРБ няма и не е имало.По-авторитарен режим от този на Борисов няма и никога не е имало.Не ни плашете с комунизма. Помним го !А, за Чехия и Словакия няма какво да говорим ..Далеч пред Бойко Борисова България са. Факт !

19

Анонимен

преди 4 години

Божей ,боже , пак на чужд г..ро..б плачем ,те са далеч пред нас във всяко едно отношение , *** ние се кахърим ,че не са се справили с ко..му..ни..ЗЪМЪ ,щот ние "пирфектно " съ управихми