13

Анонимен

преди 4 години

Браво на Израел. Пази си границите от тея ***, които ги тормозят деситилетия. Ако беше ергоган там, познайте какво щеше да се случи с Палестина. Мисля Израел е доста търпелива. Отдавна трябваше да са влезли с армия там и да разчистят района. Ако някой иска земя да се бие за нея. Така и вие имате страна. Не сте по различни с нищо. Т е. Вие Нямате преди вас са я защитили с кръв. Вие сте просо блейки.

12

АнтиСемит

преди 4 години

Семитската пропаганда манипулира целия свят. Те държат медията. Израел бомбардира и убива деца и жени а ние от другия край на света сме манипулирани с най новата мода, медия, филми, реклами и т.н. Ще дойде и нашия ред някой ден. Семитите са страхливи но са умни в лъжите и търговията за това са първи в света

11

Анонимен

преди 4 години

Палестина реализира бял терор, а Израел отговаря с червен по комунистически.

10

муспи

преди 4 години

Братоубийствена война, - трябва само и двете страни да разполагат с атомно оръжие - сегашния дисбаланс не е толерантен! При взаимна атомна борба за мир, телевизиите по света ще показват всяка вечер това приятно шоу, докато в региона остане само един тъмносив пушек, носен от вятъра към турция.

9

милицай

преди 4 години

Израел на трибунал,после в безплатни хотели виновните

8

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТ:Няма понятия будист и будизъм, т.е. ти си несъществуващ и несъществен. Главно второто.

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДокога Израел ще продължава да убива деца?докогато мангyстите престанат да се крият сред децата.

6

Анонимен

преди 4 години

Дъжд от палестински ракети над Израел, а жертвите палестинци, жени и деца.

5

Анонимен

преди 4 години

Палестина е основана от тракийското племе Филистинци. Доказан в историята и археологията факт. България е основана от българи. Също, почти толкова добре доказан факт. Само обаче в днешно време нито в България живеят българи, нито в Палестина живеят траки. В България живеят славяни и една част потомци на траки, а в Палестина живеят семитски племена, като цяло арабески.

4

Анонимен

преди 4 години

Докога Израел ще продължава да убива деца? Не е оправдано да убиеш 8 деца и не знам си колко жени, за да се фукаш, че заедно с тях си убил и един-двама араби.

3

шматка

преди 4 години

До ха хаДа ама ни излъга да отврим новината

2

Ха-ха

преди 4 години

Дъжд от ракети пък те били 5. Заглавието кърти

1

..

преди 4 години

Нищо им ниама на еврейчетата... свикнали са, а и са си го заслужили...