16

северозапа

преди 4 години

А ДАНО АМА НАДАЛИ !!!!!!!!!!!!!.........................................................

15

Анонимен

преди 4 години

Един хляб в Германия не е 3 евро, драги. Масовият хляб е по-евтин от в България, а и по-качествен. Не че е качествен, а в сравнение с нашия. Хубавият почва от1-2 евро и нагоре, а има и по 10 евро и повече, разбира се. Там има прекалено голямо разнообразие от хляб, за да се обобщава така. Но масовият е евтин и като качество става.

14

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше. Въобще трябва повече стандартизация в хранителната промишленост. Тогава хората ще могат да избират дали да купят *** или качествен продукт, защото последният ще има сертификат и с големи букви ще пише, че е така. Който наруши стандарта - затвор и спиране на бизнеса. Стига са ни тровили. Въобще трябва много здрава регулация в тази сфера, особено с вносните продукти. Както и с ценовата спекула, монополите и ниските изкупни цени.

13

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат производителите на хляб да им покажа какво е БДС стандарт. Имам 5 декара нива на която сея пшеница сорта е от бай Тошово време. Когато го ожъна го закарвам на мелницата. Там имам приятел който ми го мели. Когато направя хляб от това брашно става като душичка. Коричка и срединка която много хора са забравили какво представлява. В магазина им продават химически дрожди. Това нее хлаб това е отрова. Ако имах по голяма нива щях да продавам на хората истинско брашно да си месят истнски хляб.

12

Велес

преди 4 години

Ъхъ! Стандарт! На тая територия! Ама Вие добре ли сте с акълите! И кой производител ще го спазва? И кой ще контролира спазването? А? Спомняте ли си преди години, когато бяха големите изхвърляния за членство в ЕС? Та имаше един знак за маркировка.Едно голямо ръкописно "е" което означаваше, че грамажа на стоката може да е повече,но никога по-малко! Е вземете сега някаква стока от магазина, вземете едни електронни везни и я претеглете.Минимум 3 грама стоката е по-лека! Онуй Лили Павловото де го?

11

Сандо

преди 4 години

Голям зърнен производител: Всичкото българското зърно го изнасяме за 3 държави на цени на едро - 550 лв/тон. За производство на хлебни изделия в България пък се внася нискокачествено ГМО зърно на цени на едро - 150 лв/тон.Попитах го:- Мога да си купя от теб 200 -- 300 кг. да си направя брашно?- Може, но като го дадеш на мелница да ти го смели, няма да ти дадат същото, а ще ти дадат тва което имат готово смляно в наличност, тоест от ГМО-то.

10

Анонимен

преди 4 години

В България хляба се прави от фуражни брашна и подобрители. И белия и черния хляб се правят от една и съща суровина като просто на черния се добавя препечено малцово брашно.Истинската висококачествена прешеница се изнася към западна Европа. Основно Германия защото там един хляб е 3 евро. Българските производители нямат никаква сметка да продават качестените суровини в България! Тук просто няма адекватен пазар и хората са ужасно бедни.

9

Анонимен

преди 4 години

Да вярно е че хляба е храната на бедните. Богатите ядат само висококачествени деликатеси като се отделя внимание на голямото разнообразие. Храните се разделят на малки порции порции и се хапва от всяко нещо по малко. А бедните ядат като прасета. Важното е да се натъпчат и да им излезе евтино.Никаква мисъл, никакви обноски.

8

Анонимен

преди 4 години

В цялата държава няма от къде да купиш един нормален хляб! Навсякъде продават ***!Достатъчно е просто да отскочите до Турция или Гърция за да разберете какво значи истински вкусен хляб и да разбрете какви *** се продават в България.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз съм,ВЕГАН

6

yh

преди 4 години

Тръгнали да ме ментят,мен умния,невежи,гове...

5

кого ментите бре

преди 4 години

Като стандарт,Стара планина,не ви вярвам,и защо не от утре ами от2020год.Значи до 2020- да ядем отровата,хляб с хим.набухватели.Не ви вярвам,ама хич даже.ХА-ХА-ХА-ХА

4

Анонимен

преди 4 години

Хората искат да избират свободно *** в магазина, не само на избори. Грубо се намесват в бита и душевността на българския народ чрез слагане на БДС, което е един социалистически остатък.

3

ай сиктир

преди 4 години

Помните ли при първото правителство на Винету имаше един министър Найденов при който се приеха едни стандарти за месото , сиренето и млякото. Уж от тогава насетне всичко щеше да е ОК да, ама не та и сега ще е същото единствено само цените ще скочат, а после пак старата песен на нов глас.

2

www

преди 4 години

ПАК ПО ЗАПОВЕД НА ЗАПАДНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ ....

1

И.Б.

преди 4 години

Дано доживея догодина да хапна от тези БДС-хлябове. Ако са и био, още по-добре.