24

така е

преди 4 години

кризи не съществуват,те са измислица от престъп....

23

gf

преди 4 години

В малките градове хората взимат около 600лв. Преди Боко да дойде взимаха за същата работа 450-500лв. За сметка на това пък данъци, такси, глоби, сметки и всичко останало се е вдигнало значително за тези 10г. Не може да ни се отрече, че сме търпеливи.

22

Анонимен

преди 4 години

До хахахПо стара соц традиция, редакторът е брачед на собственика. Амин.

21

хахах

преди 4 години

"Германия намаля своя износ..."От кое старозагорско село е списващия тази боза? Толкова ли нямате пари да си назначите един ГРАМОТЕН редактор?

20

праведен

преди 4 години

До 14: А знаеш ли защо е така ?Да си чул за комунистическите кризи нещо или само фъфлеш !

19

Анонимен

преди 4 години

Тя самата Германия изпада в рецесия, пък какво остава за подметките й... Въобще западния свят навлиза в поредната циклична фаза на криза... Всеки цикъл става по-интензивен и по-дълготраен.

18

Анонимен

преди 4 години

18, добре е, че четеш. Остава да се опиташ и да мислиш. Ако не ти се получи, прочети 7 тук.

17

преди час

преди 4 години

Преди час пуснахте друга статия: "Германия успя да избегне рецесията с неочакван растеж през третото тримесечие." Хайде разберете се какво ще пишете и коя е вярната теза..

16

Скептик

преди 4 години

Растежът е единствено при чиновниците. Знае се кой ги назначава.

15

Мен

преди 4 години

До КоментиращДа излизала е. И ако ти си все още в криза проблема е в теб!

14

Анонимен

преди 4 години

Много ми е добре в Германия

13

Коментиращ

преди 4 години

То България излизала ли е изобщо някога от икономическата криза???Като изключим големите градове (най-вече София), заплатите в останалата част от страната са не смешни, а плачевни!В целия ЕС ние сме единствената държава с т.нар. работещи бедни! Т.е. и да работиш и да не работиш заплащането е същото-мизерно! Ами тогава работодателите какво се чудите?! Вие сами си го правите, с любезното съдействие на управляващата мафия!Всичката мафия и хрантутници трябва да бъдат изметени от държавата ни!!!

12

Бате Гойко

преди 4 години

"Регионът (...) продължава да бъде ключова дестинация за износ... "Ей това не искат да разберат форумните "демократи" и разправят как сме имали даже селско стопанство, че и на печалба било. Няма как да имаме икономика, щом "отгоре" не дават да произвеждаме нищо. Използват ни само за пазар. Всичко е внос, даже магазините, продаващи вносни стоки, не са наши. Тука, като им покажа български розов домат и не вярват на очите си, пък като го опитат...

11

Програмиста

преди 4 години

Важното е да има по 10 бона заплатки - кво ме грее, че някой в НСИ няма да стъкми с 2% повече!? Да се оправят.

10

Анонимен

преди 4 години

"Последните проучвания на Bloomberg показват забавяне на растежа през третото тримесечие в Полша, Унгария и Румъния, макар и той да остава на здравословни нива от около 4%."-------------------В България нама забавяне на растежа, защото кризата се тушира с 50%, пълзящо от година и половина, увеличение на цените. Тежестта се поема от матряла.

9

Анонимен

преди 4 години

В Полша се залъгват с предизборно харчене, в Румъния с вдигане на минималната заплата, за да изглежда, че има растеж. От къде ли ми е познато това, познато ми е отнякъде, но нещо липсва, сещам се и за нещо като ударно усвояване на еврофондове. Въпроса е, до кога тези мерки ще крият, че царят е гол?

8

Анонимен

преди 4 години

а мухълабоико се хвалеше че всичко било стабилно това крадливо недоразумение !!!

7

Анонимен

преди 4 години

Регионът, фокусиран върху годишнината от падането на комунизма и наглата лъжа за руската заплаха, проспа как пиндостанци и стари еврoгeйци /наричани за кратко колективен запад/ му пробутаха тежестта от забавянето на глобалната икономика.

6

Анонимен

преди 4 години

Последно, като оправдание за некадърност, чух фразата криза е, какво да се прави ... В България беле през 2017...

5

Американ

преди 4 години

В Америка има забързване, ама не управляват комуноиди...за сега.