67

КОЗИ РОГ

преди 4 години

ВСЕКИ ПОЛУЧАВА,КАКВОТО ЗАСЛУЖАВА!!!Време и е мечките да нарамят по една ловна нарезна ..за да е по- справедливо,изравняване на шансовете.

66

не разбрал

преди 4 години

Аз не мога да разбера защо из планините ходят всякакви селяци с пушки и трепят наред, а защо из градовете, където скитащите кучета и котки са много повече, никой не лежи зад кашпи и пейки и да отстрелва кучетата например.Хем едно добро дело ще свърши, хем и ще си начеша крастата

65

До Така, така!

преди 4 години

Пак свеждаш всичко до парите! Това ти е нивото, прощавай! А това, че ние нагло сме сенаврели в техния дом и при първа възможност искаме разрешение за отстрел какво е? Зле говори за нас - животното е било стресирано, нахапало е ловеца, но не го е убило!Гледах няколко филмчета за градчето Чърчил, в Канада, на южната част на Бафиновия залив. Там е пълно с бели мечки, за които ние сме част от менюто. Хората са се научили да се пазят, няма никакъв отстрел на опасния звяр! *** е о друго мислене!

64

Пионер

преди 4 години

Помня лятото на 1989 г. Бях на екскурзионно летуване в Стара планина. Имахме преход от Узана до х. Мазалат. Горе-долу там където е станал инцидентът. Представяте ли си- 50 деца с ранички на гърба и две другарки в началото и края на колоната. Бране на горски ягодки и веселба. На никого през ум не му е минавало че по туристическите пътеки и около хижите може да посмеят да се навъртат мечки. Днес 30 години по-късно зверовете вече слязоха по селата и градовете и нямат никакъв страх от човека.

63

Анонимен

преди 4 години

По планините ни стана страшно. Гледките на туристи с малки деца и с по една раничка на гърба отиват в историята. Станахме като Йелоустоун.

62

Анонимен

преди 4 години

Нормално е! Поне отървал и сега без ***,

61

Преди

преди 4 години

години един овчар, които отглеждаше стадо овце високо в Пирин ми е разказал, как се е срещнал с мечка по пътека, цялата обрасла с високи клекове. Той се поснишил, ама няма на къде да бяга, мечката минала покрай него, отъркала се и заминала. Това е положението. Ако мечката няма мечета и не са пряко застрашени животните няма да ти обърнат внимание. За какво и е на една мечка да ходи да се бори с по-силен противник, освен ако не е се е почувствала застрашена и тогава да е нападнала.

60

Така, така!

преди 4 години

Който няма средства да стане ловец (документи,курс,такси за изпит,такси придобиване, носене,съхранение,дарение за членство,билет,карта,каса,оръжие,джип,куче,бележки) започва да плюе. Завистта е най-разяждащата чувство. Ха със здраве!

59

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ловът на животни и консумацията на животински протеин са създали човешкия вид и човешкия мозък за над 8 млн. години еволюция.За малко над сто години социалистическите и феминистки идеи успяха да направят една голяма част от вида Хомо Сапиенс безмозъчни тревопасни които агресивно настояват и останалите да бъдат като тях.Е,поне им е останало нещо човешко - агресията към собствения си вид.

58

до Ристу 42

преди 4 години

"Следователно нищо няма да загубим, ако избием мечките от екологична гледна точка."Ристу, не ти се отдава човек да говориш за екология. Попрочети нещо, не пиши глупости.

57

Анонимен

преди 4 години

България след още 30години ще заприлича на джунгла!В градовете е пълно с улични кучета,селата в западна България са пропищели от чакали ,в Родопите и Централния Балкан е ,,меча зона",в Родопите пуснаха и зубри!А,защо не се запитаме,защо в Германия няма мечки и вълци и защо не се опитват да възстановят популациите им?

56

Хан Не

преди 4 години

До 44-ия анонимен. Не Хан Тервел не е бил езичник а християнин и кесар на Византия.Пообразовай се малко- помага за много неща и не боли!:)))

55

Романс

преди 4 години

За мен тоа ловец е шубелива бълха,щом е тръгнал да я убива

54

брао на мечока Адамс

преди 4 години

Тоя авджия се е бил насмукал с джибровка,мечките не обичат пияни,авджии

53

Цеко

преди 4 години

Браво, страхотна новина. Пожелавам на мечката здраве и дълголетие. На ловеца, както и на всички останали ловци пожелавам подобни случки и да са по-често. Може мечката да е мъжка дори :) тогава ще е още по-интересно.

52

Скептик

преди 4 години

Пожелавам здраве на мечката. На ловецът пожелавам да му се случи това, което той причинява на на животните.

51

Анонимен

преди 4 години

Това село се намира на един километър южно от подбалканския път. Напоследък като че ли мечките доста често посещават райони, където не би трябвало да ги има.

50

Анонимен

преди 4 години

А значи ловците навлизат в територията на мечките и като бъдат нападнати искат разрешение за разстрел. Е, те какво очакват с питка и мед ли да ги посрещнат мечките. Ловът трябва да бъде забранен със закон.

49

Ro

преди 4 години

Хубава новина, повече такива да има. Ловците са пияници, комплексари и нищо повече от жалки садисти.

48

Ристу

преди 4 години

До хъша: Използваш личностни нападки вместо да се аргументира, а така не се води дебат. Само един съвет ще ти дам - първо се научи да построяваш изречения, а след това обяснявай кой е неграмотен.