8

Анонимен

преди 4 години

Човека реши да създаде национален парк върху находището!? ------- Сериозно ли? И вместо литий, легализира коката, дажтрови хората по света. Обикновен продажен индиански И сега продължава да рови, защото му плащат руснаците дажпредизвика гражданска война.

7

Анонимен

преди 4 години

Кое им е вредното на електромобилите? Ти слизал ли си в центъра на София сутрин, да видиш за какво става въпрос? И какви са тия братовчедски жени, че не се сещам? Има пазарни цени и това е.

6

ДртПрч

преди 4 години

Има ли по-нагли същества от социалистите?!

5

Илончо не те иска

преди 4 години

И другите бъдещи екотрилионери не те щат. Искат литий - на братовчедски цени. Щото миналата година едва не удари 13 000 долара за тон. Не може така, нали ще заменяме мръсните коли с още по-вредни, ама хипстърки електромобилчета. Затова няма да се върнеш. На новите правилни и демократични избори ще издигнат някоя кукличка на милиардера Камачо ли беше, Комачо ли, и да видиш какъв изгоден износ на литий ще падне. Познайте от първия път изгоден за кого. А и дефицит на кокаин има по света...

4

някой си

преди 4 години

Проблема на Моралес е лития. Ако беше разрешил на американците да експлоатират едно от най-богатите находища на литий в света и да дели с тях нямаше да има проблем. Човека реши да създаде национален парк върху находището!? "Честните" американци му разказаха играта. Вчера една журналистка каза, че най-хубавото на САЩ е, че там няма американско посолство и е права.

3

Анонимен

преди 4 години

Конституцията на Боливия разрешава Президента да е с 2мандата !Моралес изкара и трети,сега иска и четвърти!!!Заплашвал ,че ще се върне!Явно иска да завърши живота си в затвор.Браво на боливийските които излезнаха на улицата и казаха стига толкова!Моралес ,беше казал ,,Боливиците са моето семейство,а Боливия моят живот"Като е така,какво търси в Мексико,да беше отишъл при някое индианско племе,да пасе Лами,нали с това се е занимавал на младини!

2

Пак

преди 4 години

Пак американска работа,познат сценарии..нищо ново.

1

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е ли единия от братя Аргирови?