10

Шофер

преди 4 години

Пирамиди фараони и балъци за милиони. новия химн

9

Скептик

преди 4 години

Забранете джипове и мотори в планината и гората извън пътната мрежа

8

Нинджа инвалид

преди 4 години

Явно ЗЕТЯТ още не е продал американското замразено...

7

kireza

преди 4 години

КАКВО СЪВПАДЕНИЕ - В РАЙОНА НА ОДЕСА ИМА 4 АМЕРИКАНСКИ БИО ЛАБОРАТОРИИ....ЩАТИТЕ СА ОБЕЩАЛИ НА ПОЛША ЗА ПРОДАЖБА НА ТЯХНОТО ОТРОВНО СВИНСКО,ОТ КОЕТО УМРЯХА 5 АНГЛИЧАНИ И ЕВРОСЪЮЗЪТ ПРЕСТАНА ДА КУПУВА И САМО БЪЛГАРИЯ ВНАСЯ ПОЛСКО СВИНСКО....ТА ВСИЧКО СТАВА КРИСТАЛНО ЯСНО....САТАНИНСКИЯТ ЕВРОСЪЮЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА УНИЩОЖАВА НАШИТЕ ЖИВОТНИ!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Чумата се казва ГЕРБ и ДПС, които умишлено унищожиха българското животновъдство, за да внасят от чужбина! Ама народа щом ги търпи, значи си заслужава съдбата

5

Таня

преди 4 години

Тя чумата в парламента - Голям геноцид над този народ. Лъжи, измами , кражби , несправедливост, некомпетентност- на по вечето държ служители , *** и прости закони измислени от шепа *** и какво ли още не . Прав е Слави - няма такава държава.

4

Имитатора

преди 4 години

Там няма опастсносност от чума,там свинско не се яде.Сигурно проблемът е другаде.Между другото ако четете свтовните новини,в момента има случаи на бубонна чума.За това заболяване все още нема лек.

3

Анонимен

преди 4 години

Не са открили чумата, тя си я имаше. Открили са скритите *** на някой ***.

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо не схващам. Нали единственият начин на унищожаване на чумата беше като се изтрепят домашните прасета. Домашните ги изтрепаха, пък чумата стои. Нещо или някой не е в ред.

1

Трайо

преди 4 години

Че как така там има ***? Не е възможно!