5

Анонимен

преди 4 години

Пълни фантасмагории за моята зодия!

4

Анонимен

преди 4 години

Съседката Веска, разбира се, не познаваше нито нашата учителка по английски, нито брат й и едва ли се интересуваше от неговата младежка лудория, но от сърце се смя на краткото, но гласовито съобщение, което получи през балкона. Не знам дали в квартала им остана някой, който да не е чул виковете на майката на моята съученичка.

3

Продължение

преди 4 години

Накрая съученичката ми каза "Мамо, на никого няма да кажеш, нали?"Но докато влезем в една от стаите, майката вече търчеше към кухнята. Чухме как отваря вратата на балкона и се провиква "Вескееее, Веске!" (промених името)Почти веднага отсреща екна друг женски вик през балкон "Каже, Верче!" (и това име промених). В отговор гласовитата майка на моята съученичка, провиквайки се съобщава на комшийката си Веска "какви ги е надробил братът на една учителка на Лилето" (и това име промених).Продължавам

2

Зодия; ХАРИЗМАТИЧЕН

преди 4 години

Можеше и да не слагате снимка на тоя ***, все пак все не сме станали Франция или Германия! Мен да ме бяхте сложили:: Бял, рус, симпатичен с личен апартамент и добре обезпечен търси бяла българка до 35 години! Да не пие, да не пуши, да може да готви и но възможност да е девствена !

1

probi

преди 4 години

Не се ли уморихте да пишете глупости? Или няма с какво друго да попълвате сайта си?Всяка зодия си има както своите положителни черти, така и своите странности, да ги наречем.Всеки отдавна знае, че зодиите имат по три декади и е много важно към коя от тях принадлежи даденият човек, както и, че само изключително вещ в астрономията човек може и трябва да изготви личен хороскоп. Не знаете как да представяте отделните зодии - ами не го правете. Научете се и тогава...може би.