96

селяния

преди 1 година

Излъчват селски сериали за бедните и ги държат вкъщи, а те си живеят живота и си делят парите.

95

простотия

преди 2 години

Като сте *** да давате бюджета на шепа шутове да ви се правят на интересни по телевизията, а вие да нямате пари да излезете и да живеете собствения си...

94

Анонимен

преди 3 години

Бях менеджер на група студенти в едно малко,но доста известно градче в Ню Джерси( Wildwood)Студентите бяха дошли по програмата,,Work and travel".Който е бил по тая програма там-знае:идват студенти от целия свят.В групата имаше една от Пуерто Рико,която се открояваше с красота и физическа пищност.Но аз като по вьзрастен и вьзпитан и като човек,даже и през акьла ми не минаващ мисьлта за за някаква потенциална афера с нея си гледах работата до деня,когато тая случайно узнала...

93

Бела

преди 3 години

Майка ми е проста и необразована и по цял ден гледа турската помия по телевизията, защото тези сериали са точно това. Аз от своя страна се образовах, за да мога да изживея собствената си приказка, а не да си давам парите на телевизията да ми играят сцени. Дано хората скоро се осъзнаят как ги държат бедни и си дават парите, за да гледат как ги подиграват по телевизията.

92

Анонимен

преди 4 години

Смърт за турските сериали и еничарите, които ги гледат!

91

Почитателка

преди 4 години

Ами те и арменците по света гледат турски сериали! Извода е за вас!

90

Браво

преди 4 години

Който може може. А който не може ще гледа.

89

Армани

преди 4 години

Гледах лятото сериала ,Вътрешен човек, с Чаатай Улусой, и бих казал, че си беше едно доста добро криминале!И за разлика от нашите артисти, там нямаше рецитация на читалищното ниво, и огромна доза театралничене.За протокола: Не съм фен на турски сериали.

88

Некъф

преди 4 години

Чрез турските сериали може да бъде направено преброяване на умствено изостаналите хора по света!

87

1

преди 4 години

700 милиона *** по света.

86

А българските сериал

преди 4 години

А българските сериали? А българските сериали? А българските сериали?

85

Анонимен

преди 4 години

Тука доста компетенти се вихрят! А къде е нашето кино ?

84

Имитатора

преди 4 години

Турските сериали заместиха латино сериалите.Турците имат хубава киноиндустрия която показва социалните проблеми на една балканска държава.Дори и гърците които са им най-голямите душмани гледат само турски сериали,защото живеем един и същ стандарт и живот.

83

Анонимен

преди 4 години

Гледал съм спорадично 2-3 турски сериала. Общо взето всички бяха скучни, еднообразни, мелодраматични и отегчителни, напоени до дупка с комшийския манталитет и с реклама на Истанбул. Само актьорите като цяло са симпатични и играят добре.

82

Анонимен

преди 4 години

Само ще коментирам, че това е пълна лъжа-измислица. Че в България се гледат много е така, защото първо че Турция е близо и за това че се пускат по телевизиите много турски канали да промиват на населението главите... някой си прибира сериозни парички в джоба. Иначе е пълен ъпсурд това. Няма такова нещо може да проверите. Не вярвайте на всичко написано. Запомнете че всички медии в България само гледат как да ни промиват мозъците с тъпизми и лъжи.

81

Вервам

преди 4 години

Свиквайте след някоя и друга година няма да има нужда да ги превеждат.

80

Анонимен

преди 4 години

Нямам един познат, който да ги гледа.

79

Анонимен

преди 4 години

"Русия до Китай" - това звучи глупаво, двете страни са една до друга, имат обща граница.

78

Anonimen

преди 4 години

с изключение на Великолепният век другите са такива бози, че не се траят. А и бг програмите явно нямат пари за закупуване на хубави филми. Добре, че са Дискавъри пакета, Нат Гео, Fine living, и другите, че иначе почти няма смисъл от телевизор. Новините, прогнозата, абе нищо общо взето

77

Анти-сериалка

преди 4 години

Каква индустрия, какви пет лева : едни герои, които седят по диваните в хола си по цял ден, не работят, облечени като за манифестация, изчерпващи речника си с не повече от 100 думи, необръснати мъже и възрастни жени с визия на домашни прислужници. Позволих си да гледам една серия и точно в тази съпругът наби - буквално нашамари съпругата си. Това ли е, питам, домашна хармония за подражание, семейната идилия, която наблюдават всеки ден скучаещи пенсионери и затъпяли от безхаберие безработни????