23

Анонимен

преди 4 години

Развали се народът за 45 години социализъм. Ходеше с менците за вода. Момите бяха щангистки и тренираха на герана.Либертарианците казаха, че народът се развалил. Иска лукс, който се полага само на богаташите. Къде ще стигнем, ако позволим на всеки бедняк да има ток и вода?

22

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът докарва режим на водата. Евроатлантически Афганистан също няма вода и ток и не се оплаква. Важно е да няма индустриализация и социалнни придобивки от социализма, които да развалят хубавия селски и земеделски народ.

21

ПЕРНИК

преди 4 години

Всички в Перник се интересуваме от Язовир Студена .Всички виждаме че язовира е празен - кой е виновен е друга тема .Откъде ще дойде вода за да има въобще някакъв Режим ?Моето мнение е Кмета да Обяви Хуманитарана Криза (тя ще дойде след няколко дни ) , Държавата да се намеси с Ресурса си , и Прокурора на Република България да се Самосезира или Борисов да го Накара да се самосезира .

20

Анонимен

преди 4 години

Само в неделя.

19

Финансист

преди 4 години

Няма какво да се мисли и обмисля. Бойко Борисов да им я пусне водата. Все пак, нали е премиер и на Перник, а не само на България. Ако не може да го направи, просто да си подае оставката. А представете си, че стане пожар в този град. Как ще бъде загасен, ако няма вода ?

18

до 16

преди 4 години

За съжаление си в грешка! Има сателити, които пазят архивни снимки и минават през 5 дни през България и нагледно се вижда как последните 2 месеца язовирът се ИЗТОЧВА с брутално и умишлено!

17

Анонимен

преди 4 години

21 век сме. Това нормално ли е? Епидемия ли трябва да тръгне. И без това хигиената е ниска, а без вода.

16

Анонимен

преди 4 години

България като цяло разчита на подпочвените води и това е огромна грешка, а там където има язовири не се стопанисват правилно! Има пряка връзка между високата заболяемост от рак и от консумацията на подпочвена вода! Докато не се стигне до извода, че трябва да се снабдяваме от централизирани вододайни източници, явно трябва много вода да изтече! Също така забрана на чугунени и азбестови тръби!

15

Гумен Гадев

преди 4 години

Гербавите изпиха водата на Перник след като спряха валежите над цялата страна за няколко месеца.Партията майка закрилница никога нямаше да позволи да не вали толкова време.

14

Паисий

преди 4 години

БСП дойде на власт в Перник и докара режим на водата

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15През капитализма няма режим на тока, защото капиталистите източват язовирите за ток и докарват режим на водата.През капитализма има интервали от месеци без валежи, а през комунизма валежите се контролират и язовирите са пълни с вода.

12

Анонимен

преди 4 години

През капитализма няма режим на тока, защото капиталистите източват язовирите за ток и докарват режим на водата.

11

Имам Баялдъ

преди 4 години

Ихаа, ще корот рамазан. Без храна и вода от изгрев до залез!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Ето откъде изкочи заекът ... "разконсервиране за евентуална експлоатация на водохващане". Стъпка 1: Изпускане на питеен язовир, през ВЕЦСтъпка 2: Генериране на криза с водата Стъпка 3: Разконсервиране на водохващане спешно без ОВОССтъпка 4: Постоянна работа на ВЕЦ-а с водата от водохващането без ОВОС

9

съд, затвор, камшик

преди 4 години

за гербавите мухоморки

8

шматка

преди 4 години

Да опънат една тръба до Венеция.Там вода бол

7

Цецо Цецов

преди 4 години

До НаблюдателНе си давам апартаментите на перничани. Ще ми ги потрошат с винкелите си. И ще си вкарат гоуфа в хола.

6

баба мара

преди 4 години

затова герб дадоха перник на БСП за да обере тя парсата с безводието облуправител и бившият кмет на съд за безстопанственост сега кметът от БСП щевиди зор с водния режим 100 000 град да пострада така от безмозъчни индивиди

5

Анонимен

преди 4 години

до 2,още 30 години ли. Перник е около 100 години назад, сега още 30, връщаме се в началото на 20 век. Ами...прави си да ти кажа.

4

дс

преди 4 години

Затруднявам се да преценя, моля помагайте! Ако е виновен Путин, пишете ми "+", Ако е виновен Орешарски, пишете ми "-".