7

Анонимен

преди 4 години

Тая татуираната с тоя с пари а не с безработен слаб българин можеше с безработен слаб българин ама само можеше

6

Щирлиц

преди 4 години

Ужас преди лягане.

5

Анонимен

преди 4 години

Само да отговоря на тоя, дето е попитал "Коя е тая?"Поли Генова е една симпатична млада жена и добра музикантка със сериозно музикално образование, която класира България на Евровизия на най-високото засега място. Очевидно вече има и успешен семеен живот. Дай Боже всекиму и дано да е добър пример за по-младите, а и за връстниците си. Хубави снимки!

4

Анонимен

преди 4 години

Наколко снимки са и холандеца си изглежда много добре .Определено е направила по-добрият избор от някой брадясал, трътлест, мур-га-веещ сънародник.

3

Анонимен

преди 4 години

И какво лошо има в това да е холандски поданик с азиатски произход? Това нещо срамно ли е? Освен това, на мен ми прилича на човек със смесен азиатско-европейски произход. Което също е без особено значение и не е нищо важно, което да се коментира. Май щастливият вид на семейството силно е подразнил някого.

2

До Кирчо Хикса

преди 4 години

Теб, Бог явно те е проспал...нефелник!

1

Киро Х

преди 4 години

Холандец, ама друг път. Азиатец е, с *** нос! Който не го е виждал може да кликне на линка и да го види в тииииийнпроблем.нет. Расата и етнонационалността се определят от Бог, еволюционно и с милиони години. Това, че някой си е извадил холандски документи за самоличност не го прави холандец. Нещо като афринакците от националния отбор по футбол на Франция - играят там, но не са французи! Афринакци са. Сори, но това е реалността. Всико други са неомарксистки бълвочи!