52

Анонимен

преди 4 години

Менда ли ще реди бюджета? Да отива на фризьорски салон да си прави фъш-фъш и да остава тази работа на някой по-способен

51

Анонимен

преди 4 години

Що сакате бре? За да плюскаш пица с шунка трябва да си доктор хонорис кауза на филибийската музикална академия, специалност "кавал с мустаци"!

50

Скептик

преди 4 години

Това е отвратително. Да парадираш със законно награбеното. Стоянова има много близка прилика с онези с привилегиите при Комунизма.

49

А за пенсионерите ?

преди 4 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

48

Анонимен

преди 4 години

Данчо Ментата правеше бюджета, сега го прави Мента Стоянова.

47

Анонимен

преди 4 години

Пица с палмово сирене и соев колбас за народа.За специалните клиенти на Пицарията "ГЕРБ" ще има специални промоции и лимитирани колекции от пари, с които да си купят каквото искат. Поршета с пица, яхтии с шампанско.

46

Анонимен

преди 4 години

Тази измамница е една от най-тачените манипулаторки в ГЕРБ - седалището на тъмночервените ком'унета, на за жалост овцата няма толкова "набразден" мозък за да разбере !

45

Пармезан Моцарелов

преди 4 години

Пица се прави по принцип с моцерела.Ако се сложи пармезан ще стане соленичка..Може би госпожата доста остроумно е използвала пармезана за алегория какво се планира? ... Или просто толкова си знае?

44

Г.Т.

преди 4 години

Онзи ден, заради мързел, реших да си поръчам пица от известна пицария! Направи си поръчката и всичко точно (винаги поръчвам едно и също) ... Е, изненадата дойде на края на разговора ... Само искаме да Ви информираме, че имаме нови цени и пицата е малко по-скъпа ... само с 2 лв. Поздрави и Довиждане ... PIZZA XXL! (screen shot) за всеки случай!

43

1

преди 4 години

др.менда,постната пита със зелеви листа е модерна за бедното простолюдие,а пармезана и шунката,може и със суджук,са за вас герберите-комунисти,така че не заблуждавайте хората с този бюджет.

42

АБстегнетесе

преди 4 години

Тия изказвания с пицата са подигравателни както към хората така и към храната некоректни неточни обществото не е дете на което да му се обяснява с ябълки тракторчета и пица а с реални стойности доказване и резултат ...

41

Иванчо+Марийка

преди 4 години

За кого ? Власт имащите ? МУХОбойко и неговите пажове.

40

Гробокопач

преди 4 години

Аз съм Вегетарианец!;)))

39

Анонимен

преди 4 години

Снощи и аз вечерях същото,но беше с кайма,извара и кетчуп!Сега се сетих,че работя в частния сектор,няма как да "кусам" от сладката бюджетна пица...

38

Анонимен

преди 4 години

Българи, не ви ли омръзна десет години да ви хранят с вреден джънк фуд?!

37

Анонимен

преди 4 години

ЛЪЖИ ЛЪЖИ ТОЗИ РОБСКИ НАРОД

36

Анонимен

преди 4 години

До ГРАЖДАНИНПитах за да знам дали може да ти се има доверие. Явно че не може. Една такава пица, дори да си я купиш от заведение, не е повече от 15 лева. Ако си я направиш у вас ще ти излезе наполовина и то с истински пармезан, а не с някоя имитация. Аз не те питах дали можеш да ядеш всеки ден такова нещо. То никой не яде, даже и тия дето могат да си го позволят. Питах дали можеш да си я позволиш.

35

Анонимен

преди 4 години

Ама тая шунка е от чумави прасета.

34

Мендил

преди 4 години

Мендо, изми ли си косата и зъбите?

33

НЕКОЙ

преди 4 години

МенТа кога ще яде въпросната пица в пандиза? Това е въпроса.