11

Иванчо от втори Б

преди 4 години

До Анонимен 7 И за какво ти е тая територийка? Ние с тая дето имаме не можем да се оправим.

10

Иванчо от втори Б

преди 4 години

До Маимюн То ние като сме в ЕС та гоем го забърсахме............

9

Маимюн

преди 4 години

проф. д-р. Енвер Битичи ето заради такива като теб няма скоро да влезете в ЕU.

8

Наблюдател

преди 4 години

Нефелни опити на Москва да си върне господството на Балканите чрез Сърбия. *** не можаха да разберат, че само мощната икономика може да владее другите, а не интриги, хакери и страховити оръжия на картинка.

7

Анонимен

преди 4 години

американският циpeй косово трябва да бъде изравнен със земята.

6

Анонимен

преди 4 години

И кви? Във война са... Жалко, че не граничи е, защото можеше да си чоонеме малко територийка... Еххх предполагам, че братята сърбин ще го направят :D

5

хехе

преди 4 години

и САЩ и Русия имат интерес по светъ да има напрежение и конфликти продават си оръжията те имат доста и разработват нови дето се намесят прибират петролче злато квот набарат - като играеш игри стратегии е същото: сеш жито копаш злато правиш армия скъпо струва откъм ресурси ама пускаш я да се бие и завоюва и крадът отвсекъде и така не ти требва мир като си сред силните слабите да му мислят силните нещът мир - нямат полза !

4

хехе

преди 4 години

ами то повечето днешни държави са изкуствено образувани точно по подобен начин ами то в светът е имало няколко племена в началото ...въпроса е северна македония и косово да си удържи на натиска от съседи и да има подкрепа и великите сили да желаят да има такава държава туй е то - и ей го на ше се мине ше празнуват 50години Косово примерно Тито да беше жив пълен смях ама на такива са реалностите днес в исторически план Европа е била викинги и тея германските племена и римска империя франки мранки

3

Анонимен

преди 4 години

Сърбите и албанците да забравят за Северна Македония, ***

2

Анонимен

преди 4 години

Косово и Македония са изкуствени образувания без минало и като такива са обречени на изчезване и забрава.

1

Анонимен

преди 4 години

САЩ създава конфликти,Израел как бие Палестина,Сърбия е велика и ще се бори.Конфликта е труден там нямесва се НАТО И ЕС.