29

Анонимен

преди 4 години

Най-важния свидетел каза, че неговиподчинени чули...

28

yes

преди 4 години

Верно спектакъл, преди избори за да разколебаят симпатизантите на Тръмп и така демократите либерасти да вземат и конгреса и сената и тогава ще е чудо на чудесата, те ще управляват и няма значение кой е президента..

27

xe xe

преди 4 години

хе, хе ей ги кои са първите "разобличители" - върли демкрати либерасти с уволнена дипломатка, всичките в службите са все яко твърди демократи макар че трябва да са неутрални. Е, какво ще ми "разкрият" освен плюене и пак плюене. А комисията не иска да изслушва симпатизанти републиканци на тръмп, че били "зависими", ще слуша само симпатизанти на килъри и обонго.

26

Хихихилъри

преди 4 години

Бай Дон срещу БайДън - първи рунд.

25

Ти

преди 4 години

Този фарс ще е гроба на демократите. На всички им писна от приказки. Хората имат проблеми, реални, и Тръмп до момемта се справя супер добре но бърка много дълбоко в Г точките на много големи хора и на тях хич не им се харесва

24

Иво

преди 4 години

Тука ще пада голям смех. Удри Доньо

23

Грета Тумбърг

преди 4 години

Как СМЕЕТЕ! КАК СМЕЕТЕ ДА ВЗИМАТЕ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА!ТРЯБВАШЕ СЕГА ДА СЪМ НА УЧИЛИЩЕ, НО СЕ НАЛОЖИ ДА ДОЙДА НА ЛОДКА ОТ ЕВРОПА. И не СМЕЙТЕ ДА МЕ ПИТАТЕ ОТ КЪДЕ ИМАМ 150 000 долара ЗА ДА ДОЙДА НА ЛОДКА ОТ ЕВРОПА ДО НЮ ЙОРК! НЕ СМЕЙТЕ! ВИЕ ОТКРАДНАХТЕ БЪДЕЩЕТО МИ!

22

Истината

преди 4 години

Тръмп е първият истински американски президент от Кенеди насам. Много е грозен - знам, но за мен това не е достатъчна причина да искам да го сменят. Човека бачка и е доста прагматичен, не му дреме, не цепи басма на ревли и т.н. На всички ни писна от рев и измислени от демократите проблеми, които имат само за цел да компроментират някого или нещо.САМО ТРЪМП!

21

Sichtpunkt

преди 4 години

"Икономиката на САЩ е най-доброто си състояние досега"Българина, прочел нещо си и вече от всичко разбира. Не икономиката, а бюджета е добър. Икономиката на САЩ е пред колапсно състояние, поради факта, че няма икономически фактори, благоприятсващи нейното възходящо развитие. Едни основните приходни пера в бюджета им, са от санкции и от оръжейният бизнес.На това ли му викаш действаща икономика?

20

Анонимен

преди 4 години

САЩ от 100 години не са имали толкова готин президент.

19

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Дай Боже,такъв спектакълна Дондуков 2

18

Анонимен

преди 4 години

Донито ме кефи като шоумен, но започна да си позволява много волности. Да сме приемели обратно Путин, който си позволява да прекроява териториално Европа в 21 век. Няма да стане това.

17

Лелееее

преди 4 години

Наглост до безочие. Иначе няма да говорим какво точно е правил въпросният син на Джо в Украйна цели 5г. Фактите са стряскащи.

16

бяласила

преди 4 години

Предлагам на Тръмп да се връчи награда - върховен маг на бялата раса. хейл ТРЪМП

15

айде стига вече

преди 4 години

Икономиката на САЩ е най-доброто си състояние досега, само остава да построят стена на границата с мексико и стени около гетата с черни и ще са без повече проблеми.

14

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще си изкара мандата че и втори ще вземе.

13

Зозо

преди 4 години

Кво се указва че Тръмп е върл червен кумунист и Бойко нема защо да ходи при него да се снима с тоя кумунист и агент на ПутинКво е казал Зозо се е било истина

12

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktТова, че демократите имат кирливи ризи си е техен проблем и не виждам защо трябва да се мълчи за изпълненията на Байдън и Обама.

11

Анонимен

преди 4 години

Пълна измислица на черните, еврейте и измислените псевдо демократи - искат да свалят спасителя на бялата раса и да властват над света. Призовавам всички свобоно мислещи на протест пред посолството на Мексико !!!

10

d

преди 4 години

Истината е, че демократите в щатите, които са си либерали, не могат да разберат, че хората гласуваха за Тръмп защото не искат социализъм и либерализъм - а демократите там са точно такива. Американците искат дясно управление и на изборите го показаха. И съм убеден, че на следващите избори Тръмп ще си спечели нов мандат.