6

Ами така е..

преди 4 години

СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА, РАЗНАСЯТ, - БЯС, ЛЕПТОСПИРОЗА, ЛАЙШЮМАНИОЗА, И РЕДИЦА ОПАСНО ЗАРАЗЕНИ ЗООНОЗИ ПО ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.

5

Ами така е..

преди 4 години

СКИТАЩИТЕ КУЧЕТА РАЗНАСЯТ, КРАСТА, КЪРЛЕЖИ, БЪЛХИ *** И КУЧЕШКА ТЕНИЯ ПО ДЕЦАТА ВИ!

4

Митко

преди 4 години

Проблемът е в безстопанствените кучета, а не в хората които ги тровят. Пак такива *** като "Четири лапи" обясняват кой крив и кой прав, а те самите спомагат за да не се реши проблема. Нито една от институциите не предприема мерки, а сега хората, които го правят сами, на своя глава са основните виновници. Аз пък им симпатизирам в часта за кучетата. Преди дни едно такова миролюбиво куче нападна детето ми. Въпреки сигналите на всички съседи мерки не се предприемат. Сега и зооплицаи ще храним..

3

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е че някой е хвърлил мишеморката на псетата,и на кака Пена кюпекът взел та се тръшнал,а проблемът е че ще вземе да се тръшне псето на някой големец,където кучето за него е по важно и то 100 човешки живота.Ей такива дребни душички със скъпи коли и големи къщи са баш-хуманистите където вдигат гюролтията,да не би някой да вземе та да умори и тяхниял бълхар,който струвал поне 100 човешки живота.

2

Анонимен

преди 4 години

Заглавието и съдържанието нямат нищо общо. Що за издание е това!

1

Анонимен

преди 4 години

Тези които хвърлят отрови в града със сигурност трябва да бъдат подвеждани по членове за тероризъм.Жертви на отровите освен животни, могат да станат малки деца или възрастни и бездомни хора.Законът трябва да бъде безпощаден към отровителите,те са опастност за живота и здравето и на хора и животни.От 10 години до доживотен.За да не си и помислят