9

Анонимен

преди 4 години

"Болничната помощ в болниците"Преди години на "Главната" в Пловдив, надпис : " Пълним газови запалки с газ"

8

Анонимен

преди 4 години

До Кика----------------Ти видя ли документ,че въпросния доктор получава 57000 лв,а. А какво ще кажеш за наглото и просташко държане на журналистчето.

7

Анонимен

преди 4 години

Ооо, изпеченият крадец, вуйчото на Горанов.Станал на 80 години, започнал да се напи кава вече, но още иска да глозга от кокала.

6

7

преди 4 години

След 42 години учителски стаж , минимална почти пенсия - 1000 лева за очнолеща , 600-тин лева за зъбна протеза , 700-тин лела за радиоизотопно изследване , 130 лева ежемесечно за лекарства ....искате ли още ? Само питам !Проклети да сте трижди !

5

Кика

преди 4 години

Ананиев е голям философ.... Много говори, но нищо съществено не прави... Много пари се наливат, но къде отиват... В джоба на доктори 57000 лева... А къде е контрола... На нова телевизия... Гадост.. Журналисти да откриват тези неща. Все пак БРАВО НА ЖУРНАЛИСТА ОТ НОВА.... И РЕЗИЛ ОТ СТРАНА НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО И ЗДРАВНАТА КАСА

4

До 1

преди 4 години

Абсолютно вярно! Двустранна херния могат да оперират с два касапски разреза (на два пъти) по каса и малко доплащане. А възстановяването, времето за което си в болнични струва повече на касата от стойността на еднократна лапароскопска операция (3000 лева), след която си на работа до седмица.

3

Ххх

преди 4 години

Болничната помощ е твърде порочна.. Пациентите се хоспитализират в болниците, където им се правят ненужни ( пълни)изследвания, пътечките се сменят от една с друга, за са се удължи болничния престой и да се вземат повече средства от касата, за повишаване заплатите на докторите. Неоправдано е да се правят много скъпи и ненужни изследвания по глупаво създадените пътечки.

2

Радост

преди 4 години

Докторе,извадихте ми само 1 зъб за 1 минута,а искате 200лв.?!-Ако искате,може да вадя другия зъб 20 минути...

1

окръжва болница

преди 4 години

3000лв. за 50 минутна лазерна операция на простата без документ с здравна каса!!!!!!!!!!