6

Анонимен

преди 4 години

Ако караш като на рали, не са ти виновни дърветата, нито пътя. Както се казва : каквото сам си направиш, никой не може да ти стори....

5

Анонимен

преди 4 години

Сух път, посред бял ден - не дърветата са виновни, а задкормилното устройство. Колкото до снегонавяванията - плътен ред храсти биха вършили по-добра работа. Един ред голи дървета през 10-15 м сняг не спират. Храстите обаче биха спрели не само снега, но и свободно пасящия *** да не ти излезе напътя и да те убие.

4

Анонимен

преди 4 години

Анонимни господине 2, основната роля на дърветата от двете страни на пътя е да предпазва от снегонавявания. Присъствието им е особено важно, за да указва на водача на снегопочистващата техника къде точно е пътя. За Добруджа с нейния равнинен терен това важи с пълна сила. Също така искам да те уверя, че вместо да "заореш" в нивата най-вероятно ще се претърколиш през таван и/или ще се размажеш вътре в купето или ще излетиш вследствие на центробежната сила на 50-60 м. и до там.

3

Дърво

преди 4 години

Дървото му е сякло пъте. Силистренските и добричките дървета така правят!

2

Анонимен

преди 4 години

Що не вземат да ги изрежат тези дървета. Каква работа вършат освен да убиват хора. Ако ги нямаше колата щеше да заоре в нивата и нямаше да има убити. Тези дървета са садени по живково време когато по пътищата на ден минаваха два москвича и две лади.

1

Анонимен

преди 4 години

Тези дървета сумати народ погубиха.