28

иван

преди 4 години

До Анонимен: бай ти тошо ви даваше по 5лв заплата на ден за да си седите в БГ и да гласувате за него и да не излизате НИКЪДЕ в чужбина за да не видите колко сте встрани от света и цивилизацията!!! 2 неща никога няма да умрат в БГ - комунизъма и простотията , защото са неразривно свързани!!!

27

иван

преди 4 години

Най-голямата грешка:десетки пъти минавал с висока скорост по тия разбити улици и НИКОЙ не е огънал винкела в тъпата му кратуна!!!! Както се изказа някой:комунизЪма отново уби човек!

26

Педантичен

преди 4 години

Дъртака имал ли е аптечка в колата?Това е най-важното - аптечката и "апарата" за обдишване!

25

Анонимен

преди 4 години

До 23Много си пр ост бе изкукуригал кумундел.Каква фирма те гони? Това е камион ГАЗ53. 53 е годината на модела. Коя фирма ползва 70 годишен камион?Иде реч за бракуван камион от армията, собственост на въпросния изкуфял дъртак.Изкуфял като тебе.

24

Ннн

преди 4 години

А на баба му не е ли първата и мисъл,че детето може да излезе на пътя ,да го хване за ръка,или си е държала кучето,а?!!! До анонимен 18

23

Анонимен

преди 4 години

6-годишно дете не може да се мотае само на улицата. Не може да се сравнява поведението му с това на нормален възрастен човек.

22

анонимен

преди 4 години

Защо не кажат коя е транспортната фирма, за да се санкционира собественика, той има не по-малка вина за наемането на инвалид на работа, от извършилия убийството. Ехоо, АПИ, КАТ и прочее, защо не контролирате пенсии да не сядат зад волана.Това е взеимна вина и трябва да има закон - шофьор до 60г! - това е много отговорна работа,

21

Анонимен

преди 4 години

Възрастен човек (на 76 г.), роден около 9 септември.Целият му съзнателен активен живот преминал с възпитание от социализЪма.Явно, така са го научили - като прегазиш дете, даже да не слезеш да окажеш ПОМОЩ!

20

Totenkopf

преди 4 години

Виновен е този, който му е разрешил и дал камиона на един изкукал дядка да шофира.

19

1111

преди 4 години

Пак за годините на шофьорите трябва да се говори. След 65 г. Проверочен изпит и медицинско всяка година .

18

Анонимен

преди 4 години

"БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!"Само че сега такива заглавия, написани в пар цала на оня мръ сник Пор - няма да има!Мръс на из мет!

17

Анонимен

преди 4 години

До НннЩо за *** сте Вие??Детето било "оставено САМО" - ми не е било само, заедно с баба си е било!А кьоравият шофьор НЕ Е ЛИ ВИДЯЛ, че на улицата има ДЕТЕ, БАБА и КУЧЕ??Къде е гледал?Като видиш малко дете отстрани на пътя, не трябва ли ПЪРВАТА ТИ МИСЪЛ ДА Е, че ЕВЕНТУАЛНО ДЕТЕТО МОЖЕ ДА тръгне към ПЪТЯ?Или шоферът си е мислил как да прекара още вар и да налапа някой лев от курса?

16

Деян Куцев

преди 4 години

Със зимни гуми ли е бил?

15

Анонимен

преди 4 години

"Кой си оставя дете на 5г. без надзор да си играе по улиците." - въпросния "квартал" е по-скоро село. Но не като тези села около софийско дето "тарикати" са си направили къщи че е по-евтино от София и карат всеки ден до столицата, а баш-село, където на ден я-мине я-не кола по дадената улица, да не говорим за камион. В такива условия 5-годишните не само че са на улицата (детски площадки няма), ами дори и ходят сами до магазина. Не оправдавам никой - само разяснявам ситуацията по селата

14

Ннн

преди 4 години

Повечето търсите вината в шофьора,а никой не се замисля защо 5 годишно дете е оставено на улицата само.И не възрастта е причината.Преди няколко дни, 21 годишен едва не уби 4 души на автобусна спирка,така че...

13

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо затова мъжете ги пенсионираше на 60 години и нямаха право да карат камиони тролейбуси автобуси и трамваи. Караха си москвичите и ладите и всичко беше ок.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Да помълчим за минутка и дано душата на детенцето поеме към своя светъл вечен живот!АМИН

11

Знаещ

преди 4 години

Първо, за инфо на разсъодаващите по-долу, дълбоко се съмнявам, че човекът е карал. Може да поема чужда вина. Второ - ако е карал той, може да не е разбрал, че ц. му се е завряло под машината.

10

Анонимен

преди 4 години

Родителите в българия са абсолютни невежи! Кой си оставя дете на 5г. без надзор да си играе по улиците. На тази възраст нямат инстинкт за самосъхранение, абсолютно дезориентирани са... обръщат се и тръгват без да се оглеждат. Не мога да повярвам, че 76 годишен мъж ще сгази умишлено дете. Ако е от етноса може и да са го хвърлили умишлено за да изкарат пари... нали им спряха търговията с деца в гърция и сега трябва да се преориентират.

9

Анонимен

преди 4 години

За всеки избягал, двойна присъда!