8

Едо

преди 4 години

Странно, но като бях последно през миналата година, април в Израел, пак говореха за опасности! А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СТАНАХ СВИДЕТЕЛ НА РЕД,СПОКОЙСТВИЕ, ТИШИНА,ГОЛЯМА ДУХОВНА РЕВНОСТ НА ИЗРАЕЛЦИТЕ И ПРОСПЕРИТЕТ НАВСЯКЪДЕ!БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ДАЛИ СА ИЗРАЕЛСКИ ИЛИ ПАЛЕСТИНСКИ ТЕРИТОРИИ, НАВСЯКЪДЕ ЕДНАКЪВ ПРОСПЕРИТЕТ!СНИМАМЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СВОБОДНО! СНИМАМЕ СЕ ПРЕГЪРНАТИ С ИЗРАЕЛСКИТЕ ВОЙНИЦИ И ВОЙНИЧКИ,КОИТО СЕ УСМИХВАТ! НИКЪДЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ! ОБИКОЛИХМЕ 3 ПЪТИ ЕВРЕЙСКАТА ЗЕМЯ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО!

7

муспи

преди 4 години

Стоп на Антисемитизма! Сега, да не се ходило до изсраел?! Българи не ходят там, значи евреите, а те са поне един милион в България, да не могат да си отидат в първата родина?!?! Напомням, те си имат 4 (четири) официално родини - изсраел, сащ, ес и България, а неофициално целия свят. Следва МВР да почне да отрича холокоста! На борба Другари, с българския нацизъм!

6

Анонимен

преди 4 години

Военно шоу-бизнес

5

Анонимен

преди 4 години

Външното ни министерство да внимава,като нищо може да бъде обявено в антисемитизъм!

4

Ангел

преди 4 години

Евреите са хитри. Ще измислят нов сегмент от туризма. Военен Туризъм!! Ще се водят туристти на места които има война. Адреналина и тръпката от бомбоубежището и прилитащите бомби покрай теб ще са върха!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Изкуствено създадени държави нямат бъдеще....

2

Скептик

преди 4 години

То в Израел останаха ли Израелци.

1

V

преди 4 години

Добре де що не продадат на палестинците по точни ракети за да не умират невинни??? Така ако евреите убият някой палестински лидер ще знаят че ще умрат военни израелци ,а не цивилни и евреите ще спрат с тези провокации . Ами да им дадат по точни ракети и готово .