12

Бггейталак

преди 4 години

Оня ден един турчин, знаете го Онур с големия.....кобур, изненадващо нахлу в задния ми двор и извърши брутален сондаж за газ със страшно голяма и твърда сонда. Ще му наложа санкции и забрана да ми нахлува в задния двор!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Списък на хората и организациите??? Какво ще кажете за цялата Република Пуйка, ведно с цялото й шовинистко население, сънуващо мокри османски сънища?? (е, да изключим Орхан Памук и още някой и друг интелектуалец). Какво му пука на Ердю, че ще наложите санкции за пътуване на чистачката на турското Външно министерство? Как ще имат въздействие такива "санкции"? Не ги ли ударите по икономиката, забравете за ефект. Ама не щете да си разваляте алъш-вериша с Пуйка, нали...Не че печелите кой знае какво

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Instrumenta se kazva turski yarrak

9

Анонимен

преди 4 години

4Османе, как е "инструмента" на турски?

8

До 1 слабо!

преди 4 години

Като коментирате , пишете на български а не само да превеждате с Гугъл транслейт!

7

Ahmed Yesevi

преди 4 години

Тези като видяха Тръмп и да не останат назад. Жалка история. Сега като иде Ердо в Щатите да си поговорят и лудия отмени санкциите, и тези ще останат с пръст в уста пак. Какво да правят, слугинаж доживот. Кипър е разделен на гръцки и турски. Освен двете държави, ВБ има думата, като бивш господар там. Оттам нататък, французи, италианци да видят какво са оставили в Африка след тях. На Осман няма да успеят да кажат нищо!

6

Анонимен

преди 4 години

Zashto Turcia da ne prouchva gaz v vodite na turskata chast na KIPUR i turskata ikonomicheska zona,ey evropa nagli kolonialisti!

5

ZULU NL

преди 4 години

BEZ EVROPEYSKI I AMERIKANSKI INVESTITSIYI KVO PROIZVEJDAT TIYA ANADOLSKI BUNATSI,----------OTGOVOR BROYENITSI,FESOVE I PUSKULI.

4

Анонимен

преди 4 години

С турция е свършено.

3

Анонимен

преди 4 години

Без износа за ЕС турците ще рухнат като икономика за година-две. Русия може и да им купува гумените домати, ама не може да се сравнява с ЕС нито като брой население, нито като покупателна способност. А турците са скарани и с най-големите арабски държави - Египет и Саудитска Арабия. Американците също почти сигурно ще ги ударят със санкции.

2

Sichtpunkt

преди 4 години

ЕС плаши мухите с тези санкций.Тези полицай на света станаха,глобализация.Кипър е членка на ЕС. Не дай Боже и нас някой ни нападне, не трябва ли ЕС да се намеси?

1

Анонимен

преди 4 години

ЕС плаши мухите с тези санкций.Тези полицай на света станаха,глобализация.Диктатура както комунизъма и България ГЕРБ е сложи в този съюз слушаш ЕС.Както СССР.При Русия не беше така.САЩ ти казва и Борисов седи мирно,народа по терлици се нарежда.СЛУШАМ..