29

Анонимен

преди 4 години

Мозък на симпатизант и на член на герб е още един деликатес, който отдавна е изчезнал в България.И да. Яжте по-малко месо, че да не изчезнат крушите.*** статия.

28

ss до НЕЛИ ХРИСТОВА

преди 4 години

Моля те чети преди да постваш глупостите си ! Кажи ми точно къде има писмени историииииии на 10 000 години за сочно месо от мамут !

27

Анонимен

преди 4 години

"Според нея плодовете и зеленчуците, с които разполагаме сега, са само фракция от онези, които предците ни са си хапвали." Някой май пак е превеждал с Гугъл транслейт.

26

Додо

преди 4 години

Цялата "публикация" е поредното преписване на неамарксистка истерия, от рода на "затоплянето на климата"! Булшет и половина!

25

Евротолеризин

преди 4 години

Яжте веганско сирене и пийте кока кола и всичко ще ви е наред.

24

бай Стамат

преди 4 години

Саламът е божествена храна, защото Бог знае, какво има вътре.

23

Анонимен

преди 4 години

Яжте кренвирши, в тях има всичко.

22

бай Стамат

преди 4 години

като невръстен си спомням, че по полята имаше фазани.и съм ял фазан тогава.сега сигурно са ги отстреляли всичките.но подправка да изчезне, още повече, която е страшно ценна и има икономически ефект не го вярвам.

21

Анонимен

преди 4 години

А кой яде "нормалния човек". Щото и той е на изчезване.

20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМаймуната е станала човек, когато е започнала да яде месо.Виж челюстите на предишните (вегетарианци) и малкото им мозъче.Аз пък си правя бъзик с неграмотни хора, но ям месо.

19

Анонимен

преди 4 години

Човекът е вегетарианец по природа. Отидете до дървото, откъснете една ябълка и я изядете. Какво ще ви стане като негативна реакция. Отидете до пилчарника и хванете едно пиле. Откъснете му главата и го изядете направо както ще го изяде един лъв, вълк или лисица :)Истината е, че човек се нуждае от протеин, но да ми говорите, че организма ни е пригоден да ядем месо, хайде не на мен :)ПП Не съм веган, но си правя базик с т ъ п и хора.

18

Аз съм №21

преди 4 години

...или обратното? На Стелер принадлежат десетки открития, най-известни от които са Стелеровата крава (изцяло воден вид, родственик на дюгонга и ламантина) и Стелеровия орел - един от най-големите морски орли. В текста задължително трябваше да бъде дадена информация, че въпросният бозайник няма нищо общо с познатите всекиму крави!А за Стелер съществува мнение, че е първият бял, стъпил на Аляска в състава на РУСКАТА експедиция на Беринг. Беринг е имал лошо отношение към Стелер.

17

Г.Т.

преди 4 години

До 8 АнонименАко си жена ще се оженя за теб!Ако си мъж бих изпил по едно питие с мезе с теб!Поздрави!

16

Анонимен

преди 4 години

Питам се, откъде толкова простотия!Толкова неграмотност, толкова самонадеяност!Говоря за преводача на горния текст."През 1741 година германски мореплавател Джорджо Стелър открива вид морска крава, коЙто започва да носи името му".Абе мурджо, като е германец, защо е Джорджо, пък и СтелЪр? Георг Фридрих Стелер е РУСКИ учен, немец по произход, както Витус Беринг, с когото е плавал до Аляска е РУСКИ мореплавател, датчанин по произход.Кой на кого започва да носи името - морският бозайник на човека

15

аре стига!

преди 4 години

Аман от вменени вини за какво ли не. Всеки божи ден загиват хиляди видове и се раждат нови.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7"Други са се появявали например домашните зайци ..."Изброените домашни животни не са нови видове, а са породи на съществуващи такива. Пак се опитвате да избягате от отговорност. Това дори е унизително. Човекът оказва доста силно влияние върху околната среда. Това предполага отговорност.

13

Анонимен

преди 4 години

Банкянски *** - последния от рода си. Все още имате шанс да го опитате с гарнитура от суджук и тиква!

12

Анонимен

преди 4 години

За тази подправка слипиум съм чел в една книга и си мислех, че в днаши дни се нарича с друго име, а тя била изчезнала.

11

Анонимен

преди 4 години

Така и не разбрахме от статията що за вид е прословутия "силипум".

10

Burzum

преди 4 години

Тикви ще има винаги....споко!