50

Анонимен

преди 4 години

До 600 000 НЕВАЛИДНИ 27Една от любимите партенки на Бабикян-Хаджигенов-МинеТов, също като 111-то място по свобода на словото на Сорос, Правилото на Парето за 80%, изплагиатствано от един сел...дур от Пловдивския, и прочие - въпросните партенки са раздадени щедро на трольовците, за да се познават помежду си, все едно носят пионерски връзки.

49

Анонимен

преди 4 години

Баце отново излезе прав,когато каза ,че се готви провокация ! Не пушилката с роми от Волуяк,а сниманите (кой знае как) бюлетини и днешните "класьори" са новия Костинброд!Как добре си ги познава той,милите революционери Вапцаров-ци и Делчев-ци!!!

48

F5

преди 4 години

А на бас , че ноктите не се режат, а стават на звезден прашец, от който се градят уреди и сгради, или се поправят , но пречат на това.

47

Анонимен

преди 4 години

А сега някой да ми тълкува ако има пак вот и масово хората маркират''Не гласувам за никого'' или както там го формулират какво се случва?Масово да не се гласува нито за ГЕРБ нито за БСП!!!!!Тогава какво се случва ако най-големия вот е това?!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

до F5Ти за кой гласуваш?Я ни отвори очите да провидим и ние!

45

Да да да

преди 4 години

Бития бит...Ако има нови избори майчето хептен ще се оака.

44

F5

преди 4 години

Не си въобразявайте, че светло навън, проклетите изсветляващи чипове и лупи,оттъмнете го това небе, страшна тъмница е, че то има ли още Лъвов мост, или само защото свети са го разрушили и окрасили щетите с визуални макети? Що гласувате за фъндъчката, мръсния въздух, изсечената природа, отслабените сгради и развалените пътища, отвлечените хора..

43

Анонимен

преди 4 години

Всички вън бе!Майовци,Бойковци,Корнелиевци марш от политиката!Да дойдат истински демократи не боядисани комунисти!!!Крайно време е да се спре да се гласува за БСП и ГЕРБ!!!Ама крайно време!!!

42

Анонимен

преди 4 години

ха ,а тия зад нея ,дето носят папките,не са ли от малцинството,гласувало грешно

41

Анонимен

преди 4 години

Ох, милата.......С палтенце от 5 бона....

40

Анонимен

преди 4 години

ииии Курнелчето ми се губи,тя няма ли да квакне нещо хахахаха

39

Ясен

преди 4 години

Като я гледаш отдалеч Мая Манолова е една нищо и никаква жена, пък като те доближи - разбираш, че не си се излъгал!

38

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

F5Най големият виц, който съм чувал... - Мая била положителен човек...

37

Анонимен

преди 4 години

Няма десни бе!Всички са членове на БКП и от ГЕРБ повечето или родителите им.Бойко,Цецка,Менда...има и още какво да ги пиша?!Кога ще осъзнаете,че не сме сменили нищо и едните комунисти от БСП се карат с другите комунисти от ГЕРБ?!Спрете да гласувате за комунисти!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Герб ни водят в правилната посока , на такситата и към терминал 2 за по-добър живот. Онези с по 2-5000 лв заплати да не се изказват. Работя в банка и знам кой колко взима като възнаграждение.

35

Избори

преди 4 години

Ромската десница-ГЕРБ,много се е активирала. Електоратът и миналата седмица,пребиха един призовкар.Никой не може да им отнема привилегиите.Така ще е през цялото мандатче.

34

F5

преди 4 години

тонката, в бсп има и много социалисти, които не са точно комунисти, а знаеш ли че западът фалирал вече и не знам доколко е за мечти, не че Русия е богата. Манолова е изключително положителен човек и би била чудесен избор за кмет, ДАНО СПЕЧЕЛИ БИТКАТА, НО И ВИЕ СОФИЯНЦИ ПОМОГНЕТЕ ЗА ТОВА!

33

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За Мая беше ясно от самото начало... - ама десните как се .. хааа...

32

Анонимен

преди 4 години

Тоя народ неможа за 30 години да осъзнае кои са БКП днес!Това са ГЕРБ и БСП!За тези партии никой не трябва да гласува за да тръгне държавата напред!Обаче кога ще го осъзнае народа е доста съмнително като се гледа,че 500 години тоя същия народ е търпял османците?!Дълго ще се мъчим явно...

31

ТОТАЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ

преди 4 години

На това в ГЕРБ му казват избори.