29

Анонимен

преди 4 години

Toz idol go videhme...pokajete 4lenovete na tova gramadno juri, ve, ili te sa s burki?! Ili oste ne sa se grimirali i lakirali, napudrili, nachervili, naparfumirali, iztrezneli li sa pone?

28

Анонимен

преди 4 години

Радев оставка.

27

ПроСоТо

преди 4 години

хм!..Не знам дали е случайно,но заглавието на статията е много точно:-"ВСС ЩЕ ГЛАСУВА ОТНОВО "кандидатурата" на Гешеф".....ЩЕ Я ПРЕГЛАСУВА..Демек,"Президента да си лае,питбула на Боко ще си върви"....немам думи!!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Президентът и Народа срещу ГЕРБ, Мафията и Гешев.Нека всеки се определи сам на коя страна да застане в тази неравна, но справедлива битка.

25

Анонимен

преди 4 години

И Решетников предложи само Радев за кандидат за президент на България, пък русофилите и наивниците като кьорави гласуваха за него, нищо, че не е учил за президент, а за шофьор на фърчило !Е, както се вижда, освен да налага Вето и да произвежда гафове, друго не прави.Добре, че не може да спре строежа на магистрали и намаляването на русофилите !

24

Анонимен

преди 4 години

ГешеФТ е РАДОСТ за Трисвиниума, за Сарая, за цялата Олигархо-Мафия ...Бетон арме.

23

Анонимен

преди 4 години

На следващите избори и аз ще гласувам за кремълския парашутист Радев, защото на сегашната си длъжност е най-малко вреден за България !

22

Анонимен

преди 4 години

Това са тотално компроментирани марионетки-цацата, Гешефтко, бай Х. Как властта се озова в ръцете на най-лошите.Винаги съм се питал, как се случи така, че най-простите, най-крадливите и най-некадърни българи, окупираха цялата Власт в България ...

21

Анонимен

преди 4 години

Дали е възможно, милиционерското училище да публикува дипломите и успеха с който са завършили ГЕШЕВ, МАРИНОВ, БОРИСОВ и всички други които са на високи постове във властта.

20

Анонимен

преди 4 години

КОЙ ОБАЧЕ ЩЕ КАЖЕ ИСТИНАТА ЗА 14-ТЕ МИЛИОНА НА ГЕШЕВ В БАНКИ В ШВЕЙЦАРИЯ И МОНАКО?!Изпраните близо 14 милиона франка в банки в Швейцария и Монако от Иван Гешев бяха набързо обявени като менте и фалшиви документи от прокуратурата. Същата тая цацаратура, която служи на Гешев и на която Гешев служи. Ами ако документите са достоверни, а? Ами ако и шефът на ДАНС знае, че са достоверни? Ами ако има резон в това, че документите изтекоха точно, докато шефът на ДАНС се подвизаваше в САЩ?Кого да питаме истински ли са документите, касаещи прането на милиони на Гешев? Американския посланик? АФЕРА ще каж

19

Анонимен

преди 4 години

Ако България беше демократична държава, след хода на президента ВСС нямаше да му предложи отново Гешев. На ход са гражданите.

18

Анонимен

преди 4 години

Гешев беше и бухалката срещу кмета на "Младост" Десислава Иванчева, очевидно "сготвена", защото се противопостави на строежите и се обяви срещу ГЕРБ

17

до 17

преди 4 години

Да, Радев не е учил за Президент, но за сметка на това мутрьо-тиквов е учил за премиер в развъдника за милицонери в Симеонов, същият в който са учили и Гешев, и Маринов - шафьорчето на Маджо, понастоящем министър на МВР.

16

Анонимен

преди 4 години

Състезание с един кон, въпреки че конят прилича повече на гол ох люв.

15

Анонимен

преди 4 години

До 7А Радев да не учил за президент !!!Това Вето е поредния му гаф, дето се заиграва с юристите и пролича, колко е бос !

14

Анонимен

преди 4 години

Герберастки престъпници, в момента сте узурпирали цялата власт и правите каквото си искате, обаче не забравяйте, че скоро идва Лаура Кьовеши и ще ви разгони корумпираната Шайка.

13

Анонимен

преди 4 години

Ала-бала, цирк. Какъв избор бе господа, вие просто ни го представихте... не си струва дори да се коментира...

12

V

преди 4 години

Тоя приказвал че прокурорите и властите били над закона и нямало да им повдига обвинения. Един прокурор не може да говори като адвокат на властта и да изземва функции на съда. Този човек не разбира за какво го назначават . Той няма право да решава кой е виновен и кой невинен.Това го решава съда .От него се иска да повдига обвинения на Горанов и боко тиквата ,а съда решава не прокурора.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви щяха да бъдат те, ако не беше 10 ноември.И като споменахме Гешев При него е ясно: Симеоновската школа, полицай, разследващ полицай, следовател И така до пенсия, колкото и да е бил амбициозен. Защото соц, соц, но се искаха и други качества все пак. Не е като в условията на триумвират летиш до луната с дизелова ракета. Сиреч от Младост през Перник та до главен прокурор.

10

Анонимен

преди 4 години

По Конституция ВСС предлага на Радев за назначаване само един кандидат за прокурор, а из между колко кандидати е избран той, си е работа само на ВСС.Магарешкия инат на Радев за пореден път показва, че работи за чужди интереси