31

Анонимен

преди 4 години

Щом разделното изхърляне е толкова важно за общинарите, нека те ми бъркат във вон.ящите торби с голи ръчички и да разпределят каквото и както им скимне. Предостатъчно им плащаме на тия лентяи за нищоправене, така че е редно даже и човешките от синтетичните косми в *** да отделят, без да събират допълнителни такси.

30

Бул. Витошка

преди 4 години

Е така се привлича внимание. Трябва конкретна идея за която никой не се е сещал! Ама ни е умно бе....Защо не се самоизхвърлите с Костов, Раданчо и другите изродили се комунистчета? Раданчо се скри по време на гласуването на пакета мобилност, ти отиде на Орлов мост да яхваш хората...*** ...

29

Анонимен

преди 4 години

Хаха!Че вашата партия трябва да плати най-много тогава бе, Игнатов !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Този е гений! Евала! Почнал е да открива топлата вода.

27

Имомов

преди 4 години

Те първи да почната да санкционират търговските обекти декларирали, че сами ще извозват *** си, а не като сега с 50 лв рушвет и всички е точно.На обръщалото в Младост 2 и двата ресторанта са декларирали, че сами ще го извозват за да плащат по-ниски данъци, но вечер, като затворят и комтеинериъе преливат с бок/лук от тях.

26

и вода няма

преди 4 години

ПЕРНИК Е БЕЗ ВОДА, ЗАЩОТО 70% СЕ "ГУБЕЛА" ПО ТРАСЕТО И ТАКА ЯЗОВИРА СЕ ИЗТОЧИЛ????? АМИ ТЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ТАКА, ДОКАТО В ГЕТАТА БЛИКА ВОДА ДЕНОНОЩНО ОТ НЕЗАКОННИ ВКЛЮЧВАНИЯ.... НО ЯЗОВИРИТЕ НЕ СА БЕЗКРАЙНИ, НЯМА И ДЪЖД! ИЗХОДА Е В СПИРАНЕТО НА ВОДА ЗА ГЕТАТА, РАЗРУШАВАНЕТО ИМ КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ И ДА ПЛАЩАТ НАЕМИ КАТО НАС!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19я! Още един мислещ човек. Да, напълно съм съгласен, че това може би е единственият шанс за работеща система. За жалост това ще е изключително болезнено за много хора, което ме кара да си мисля, че няма да видим чудото да се превръща в реалност

24

Анонимен

преди 4 години

От време на време се подхвърля "гениалната" идея количеството на сметта да се определя от потреблението на вода или на електричество. Може ли някой от феновете на тази идея да ми обясни защо според тях моето двучленно семейство от работещи, трябва да плаща няколко пъти повече такса смет от четиричленното семейство на съседите ми, само защото нашето потребление на вода и ток е няколко пъти по-голямо от тяхното?

23

До 19

преди 4 години

В кой свят живееш?В България огромна част от имотите нямат канализация, вкл. и в Столична община. В София има блокове, кооперации, а не само къщи с дворове, както е в селото, което даваш за пример. Да се изнесе торба пред блока/къщата е лудост. Тя веднага ще бъде разпиляна от бездомниците ровещи по кофите. Има и още. Очевидно работещото решение за София е сегашното - според данъчната оценка. Ако можеха да измислят друго решение, то то отдавна щеше да е действащо.

22

Анонимен

преди 4 години

До 19Имам живот и няма време да се занимавам с общината всеки път, когато си хвърлям *** ...

21

Анонимен

преди 4 години

Крайно време! Не може офис където имаш 2 торби с чашки за кафе на седмица, да плаща колкото ресторант дет пълни 3 контейнера на вечер!

20

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименБиологичните отпадъци при мене отиват за тор, оттам на нивата, а напролет от тей растат фиданки или зеленчуци и така спестявам за разсад;))) Останалото се изгаря, макар, да нема екология в тва, но така или иначе, ако зема да фърлям смет и седесара *** пука с такси, както съм голтак, шъ стана още по-голтав;))) Глейте ся, седесарите, никога не са се отличавали с голема находчивост;))) Те просто копи/пейст от Запада и всичко се свежда до нови данъци и такси, т.е. кихай кинти като луд!

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Истанбул (колкото 2 Българии) са го измислили - таксата смет е обвързана във формула със сметките за вода.Има начин, стига да има желание и обективни предпоставки разбира се.Защото сегашните сметки за вода, дето плащаме и течовете и Ти Ганските сметки ще излезе, че таксата ще се увеличи.

18

анон

преди 4 години

Този порно актьор няма място в политиката!

17

Анонимен

преди 4 години

То хубаво всеки да плаща според обема на ***, ама да се каже методиката по която ще се изчислява. Има логика. *** е като парното - според отчета на топломера.

16

Анонимен

преди 4 години

Господин Игнатов, не разбирам, как не се сетихме за толкоз години, че е добре всеки да плаща според количеството генерирани от него отпадъци. Добре, че сте вие! Каква идея само!Само, моля ви, кажете ни и кой и как ще ги измерва тия количества?Че от десетилетия това е проблемът, точно!.....Популисти!

15

Анонимен

преди 4 години

Чудесно.Сега ако вземе и да каже, как ще се изчислява количеството отпадъци за физическите лица, грешка няма да има!Щото всеки е за тази идея, ама никой няма реална представа как се реализира на практика тя у нас. Много приказки, общи лафове - никакви резултати.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14За желязното кълбо не бери грижа твоите брадъри ще го изнесат безплатно.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Известно ли ти е че фирмите плащат от 3 до 10 пъти по-високи такси смет в зависимост от решението на общинския съвет, и това е така от Живково време. В същото време не се прави разлика дали става въпрос за ресторант или за сграда с офиси където сметта е многократно по-малка от тази на ресторанта.

12

Анонимен

преди 4 години

Игнатов може ли да дефинира измерител за количеството? Кое е по-голямо количество - 1 кг желязно кълбо или половин килограм от пет несгънати празни кашони?