79

Допълнение

преди 4 години

...та до днешните шороши.

78

От един дол дренки

преди 4 години

Всички либералисти,гейове и *** са войнстващи безбожници - като ги почнеш от френското Просвещение,кървавата френска революция,младотурската революция,болшевишката революция та до днешните ***.

77

Гост до#17

преди 4 години

Не си прав за две седмици 10 килограма бес диета щом са го хванали а теб не значи е имал килца в излишък. Той сигурно им е благодарен не виждам ти защо ревеш

76

Анонимен

преди 4 години

Сега КГБ'то е връзката с Бог, Гудяев е ковчежника, а Путин е неговия Настойник !Нали преди една година Путин обеща "Рай" за целокупния руски Гулаг.

75

На 99%

преди 4 години

Напротив,времето за истината относно Ленин,Троцки,Зиновиев,Каменев и плеядата *** управлявали Русия вече дойде. По първи канал на руската телевизия тръгва документален фирм за Ленин. Като се сравни какво са правили болшевиките до изгонването на Троцки се вижда,че болшевизмът в Русия от тия времена на 99% се покрива в днешната либерастия,шороштия и джендърия.

74

Днес по заръка на

преди 4 години

Еврейнът *** всички росияни са православни и бият чело пред мумията на Улянов:)

73

Гoшy

преди 4 години

Ти да видиш как се менят времената само. Едно време всички комунисти бяха атеисти, а сега православни славяни :))) Колко са жалки само, даже не осъзнават как се кланят на едно нефелно Джудже и попиват всяка глупост, която безмозъчната му тиkвa ражда като пропаганда

72

666

преди 4 години

Правилно са се борили с религиите. Те са детската болест на човечеството и когато то порастне, няма нужда от религии. Наличието на религии в днешна България и по света показва, че все още човечеството е твърде примитивно.

71

човек

преди 4 години

Не мога да се въздържа от още един коментар.В този сайт рискуваш да те цензурират дори ако изпишеш любимото детско предаване С-Ъ-Н-Ч-О (да не рискувам да го напиша правилно че може и да не излезе!).Не очаквах, че характеристиката на едно божество може да се смята за унизителна и недопустима. Жалка и смешна работа.

70

човек

преди 4 години

До: номер 71Само ми се иска да уточня: Понеже завърших с Ленин, не е случайна мумията му в мавзолея на Червения Площад в Москва.Подобно на египетските фараони, смятани за божества, Ленин също е обожествен и балсамиран.Тъй че Ленин е нещо като Исус Христос за християнството, или пророка Мохамед за мюсюлманите. Полубог-***! Затова смятам, че от него започва религията на болшевизма (или комунизма).

69

човек

преди 4 години

До: номер 71Не социализмът, а комунизмът е религия. Социализмът е политическо течение, което няма за цел построяването на безкласово общество, а само социална справедливост.Безкласовото общество е като "задгробния живот" - нема такова животно!Както и да е, Маркс и Енгелс го дефинират в "Комунистическия манифест".Но те са философи, а не комунисти.Истинската религия се заражда с Ленин и неговия болшевизъм в Русия. Това е истинската религия, болшевизма. В училище учехме Марксизъм-Ленинизъм.

68

Анонимен

преди 4 години

за българина проблема ие войнстващия джендеризъми сектите дато са плъзналии че на ръководни длъжности са или комунисти като банкянската кратуна или джендерипоставяни от колониалната администрация от краваристанското посолствобързо трийте

67

popa ot razgrad

преди 4 години

истината е, че религиите са най-опасното нещо създадено от човека...

66

Анонимен

преди 4 години

като пуснат пропаганден материал и остават само коментарите на сормаст.урбаторитевсичко друго се триесвобода на на волеизявлението на джендерите

65

българин

преди 4 години

В България проблемът е войнстващата русофилия която се навира във всичките дейности на обществото и изкривява историческия процес. Българският народ трява да се самоосъзнае и да поеме по свой път като се отскубне от коварните лапи на Москва.

64

Анонимен

преди 4 години

Може да се вземе акъл как да се борят с ислямистите и забрадките и прочие ислямски демонстрации днес.

63

до човек

преди 4 години

Социализма е религия която се стреми към своя идеал комунизма.Другите религии са по-елегантни. Социализма се отличава със своята бруталност. Затова и е най-ненавижданата.

62

човек

преди 4 години

До: номер 69Уморих се да повтарям. В България имаше комунизъм. Няма значение как са го наричали.Социализъм в България никога не е имало. Социализъм е имало и още го има в Швеция.Там НАИСТИНА всичко им е безплатно - образование, здравеопазване и т.н.И е на много високо ниво държа да отбележа.В България управляваше Българската Комунистическа Партия.Била е социалистическа преди 1944 г. по времето на Димитър Благоев.Целта беше да построят комунизма. Изучавахме Научен Комунизъм в училище!

61

Анонимен

преди 4 години

за кухарчетата дето гласуват за банкянското комунистическо кратунчекомунизъм никога не е ималов българия беше ясно записано - социалистическо обществолошо или хубаво никой не го е наричал комунизъм а днес всичките храненици на сорос повтарят - комунизъмтака българите станаха македонцикато половин век им промиваха мозъците с лъжии мвесто да ревете срещ окомунизма махнете комуниста от министерски съвет тоава ще повярваме че се борите срещу комуниститеа не сте некадърни пакейчета на св йехо

60

човек

преди 4 години

До: Ха-ха (номер 63)Да, така е, вярно е. Също така, Третия Райх напада СССР по същата причина, защото двата диктаторски режима, националсоциализма на Хитлер и болшевизма на Сталин са конкурентни идеологии. Много близки, много си приличат една с друга, и едната трябва да надделее - двете не могат да съжителстват заедно защото си пречат.Германия се стреми към "Лебенсраум" - жизнено пространство за арийската раса.СССР се бори за "Мир во всем мире", световна победа на болшевизма по цял свят!