208

Анонимен

преди 4 години

Mars be...iskate i pristaniste v egeiskoto...symati cora ybixte pres ftorata voina zaetno s germantsite v makedonia

207

Ц......ИН

преди 4 години

Предлагам да си разменим по един Орангутан с Гърция, по ще има сметка.

206

Анонимен

преди 4 години

До 218 Не вярно ,официално Япония капитолира на 2.09.1945г,почти месец след бомбардировките!6дни след ядрените удари японското командване се съгласява да спре бойните действия по всички фронтове!СССР изпраща войски на изток ,защото е молен за това от Съюзниците си,а те много добре са знаели ,че където мине комунистическата армия държавата става зависима от СССР,това са знаели и японците!Ако Япония не бе капитолира не само ,,Корилите "щяха да са руски!

205

Анонимен

преди 4 години

до 217Япония капитулира 6 дни след втория ядрен удар и това е официално (т.е. времето до решението е било още по-малко). Връзката между ядрените удари и капутулацията е явна. За всеки който знае за какво говори де. За останалите остава да възхваляват матушка Русия

204

Анонимен

преди 4 години

До 215Японците ,дори след ядрените бомбардировки не капитолира,знаеха,че САЩ нямат повече ядрени бомби!Има документални филми за това,и то американски!Причината поради която Япония,капитолира е ,че съветската армия ги изрина от Манджурия навлезе в Корея и японски острови!Японците се надяваха руснаците да не се включат даже да бъдат на тяхна страна!Имаха договор за ненападение ,който Япония спази.

203

До 215 Зозо

преди 4 години

Еййййй! От ранни зори си се надрусал и застанал на сороската амбразура като матросов ! Газ ще видиш друга освен руска на кукуво лято

202

Зозо

преди 4 години

Явно дългото Съветско робство е повлияло пагубно на много комунистически промити мозъчета. Щели пиянките, ватирани да стигнат Ламанша?!? Те да са благодарни, че 1945г. САЩ не им насадиха гъбите в Масква и Ленинград. То и японеца се правеше на велик, а омекна като памук като му садиха гъбите.

201

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре радвате ли се или не......цаната на газта и петрола след по малко от година се връщат както по времето на Обама..........помните го нали.........знам, че не може да го забравите?

200

Анонимен

преди 4 години

Стамболийски отказва,,Няма да бъркаме в меда през кошер с оси"!------- Стамболийски е бил един *** и предател и затова и са го клали като ***.

199

Анонимен

преди 4 години

Щяхте да имате един парцел 10 км водна (морска) площ -- достъп до морето , + и с дълбочина във сушата 8 км навътре . -----Това малко ли е?Горе долу толкова е голяма и руската база в Севастопол.

198

Fritz Bauer

преди 4 години

Обърках се .. Не е 10 км -- а е само 3 км брегова площ , и с дълбочина 8 км навътре .

197

Анонимен

преди 4 години

До 204 Не е вярно, но си същото!Нали знаеш че тогавашен Дедеагач няма нищо общо със съвременен Александрополис!10км беломорски бряг е по-добре от нищо!

196

Анонимен

преди 4 години

Я гледай как някой си мустафа (женски или мъжки) се заинтересувал от нашите археологически ценности! Не са ни турски ценностите, нито са гръцки мостафа - Български са!

195

Анонимен

преди 4 години

Bravo Borisov, bravo Arnaudova...mojete i s po - dobro kachestvo video, nali? Gaz, gaz, gaz! I po-chove4no toplo emotionalno uvajitelno profesionalno predstaviane na bg trudova sila, bg sredstva na truda. Zer, karzer Borisov!

194

???

преди 4 години

"Борисов с нова изява: Намачка демонстративно новата американска посланичка" Що Пулев, що тоя - все борчета....

193

Зозо

преди 4 години

Комунягииииии, само вий ли още не сте разбрали, че в Александруполис /американска военна база/ няма руски газ? Спрете се бря! Свърши вашата. Може да си заврете руското кранче някъде на дълбоко :)))))))))))))

192

Fritz Bauer

преди 4 години

Не е верно това за Александруполис....Щяхте да имате един парцел 10 км водна (морска) площ -- достъп до морето , + и с дълбочина във сушата 8 км навътре . И този парцел щешеда бъде на запад от Александруполис , между две Гръцки села - Фанари и Неа Макри .Това е по Ниоскио Договор .

191

Анонимен

преди 4 години

Късно е чадо вече те излъгаха ! Газопровода можеш го напълни само с руска газ другото е нерентабилно

190

Анонимен

преди 4 години

До199 Някой те е излъгал,че имаме безплатни терминали на Солун още от ПСВ,имаше Югославия ,а не ние!А ние щяхме ,да имаме цял град Александрополис /Дедеагач/анклав заобиколен от Гърция!Стамболийски отказва,,Няма да бъркаме в меда през кошер с оси"!

189

Анонимен

преди 4 години

Баце хептен си изфирясал ! Ти грък будала видял ли си все едно евреин или арменец са