14

Анонимен

преди 4 години

Пак Скорпионите величаете- най- жестоката и човеконенавистна зодия. Каква вярност и преданост при Скорпиона, бе?! Изобщо познавате ли Скорпиони?Шефът на сайта ли е Скорпион, че го изкарвате икона, светец във всяка статия за зодии?Нито Телецът е моногамен, нито Лъвът.Нищо вярно няма.

13

Анонимен

преди 4 години

Лъвовете са верни само на собствения си член. Ако искате да ви е верен, ще трябва да е асексуален. Говоря по памет.

12

ИНЧ ХАЙ

преди 4 години

НЯМА ТАКИВА - ВЕРНИ ГО ГРОБ! ТВА СА ПЪЛНИ БЕЗУМИЦИ В 21 ВЕК !

11

Анонимен

преди 4 години

Като един противник на зодиите и противник на рубриката, ще отбележа, че днес авторът си е сменил името, пропуснал е да ни запознае как ДЕВА-та е най-великата зодия и във верността.Пиша, за да се противопоставям на неграмотността, на глупостта, която храни разни хора и срещу мистиката, която замъглява мозъка на полуграмотното население, което и не работи.Лаф да става, да се запълни място.Наистина е жалко.Верността не зависи нито от някой си попов, нито от зодията.

10

Анонимен

преди 4 години

Няма такива хора, освен ако неща не са си увредили централния мозък. Всеки нормален човек е нормално да си вдигне шапката, когато насреща не получава добро отношение. А не да "верен до гроб". Ако пък се чувства добре в нечия компания, то независимо от зодията, няма причини да я напуска. Както всяка писанка в тоя сайт на тема "зодии", тъй и тая е квазитъпа.

9

Телец

преди 4 години

Това за зодия Телец са пълни глупости!

8

От №4 (Още)

преди 4 години

"Телец" е чичо Еди-кой-си, нямаше място да напиша това в коментар 4 :)

7

Анонимен

преди 4 години

Не само до гроб, и трите въобще не са верни. Което не значи, че се развеждат лесно.

6

До слагащия минуси

преди 4 години

Кръшкачи има във всяка зодия. Изглежда, това не зависи от разположението на звездите по времето на раждането на всеки един отделен индивид.

5

И за Скорпионите

преди 4 години

Моя съученичка е от тази зодия. Нейният съпруг известно време работи в чужбина и съученичката ми отишла на море с малкото им дете и с някаква своя разведена приятелка. После разказваше за по едно морско приключение, което всяка една от тях имала за десетина дни. И се оправдаваше с думите "Ами той и моят едва ли стои на сухо. Аз иначе си го обичам и държа на него."Та така.

4

Още

преди 4 години

Бях дете, когато от полугласно разменяни реплики между родителите ми частично научих за случка в дома на чичо Еди-кой-си (приятел на баща ми). Съпругата му ненадейно се върнала няколко часа по-рано от работа и го заварила с жената на друг техен приятел. Подбрала ги и двамата. Помня също, че прелюбодейката била заварена по комбинезон, тогава жените все още са носили такава долна дреха и когато домакинята й взела роклята и започнала да я удря с нея, прелюбодейката крещяла "Оле, оле, кво стана!" :)

3

Ха ха ха ха ха хаааа

преди 4 години

Веднага три лични драми изплуваха в паметта ми.Колежка "Лъв" заряза съпруг, от когото имаше дете в началните класове, за да живее с един бараба представител на творческа професия. Зорът беше, че барабата се готвеше да живее на Запад с осигурен трудов договор там. Ама я заряза след повече от една година връзка и замина с по-млада неомъжвана. И "Лъв"-ицата си остана тук с детето, защото междувременно съпругът й си беше намерил друга, разведе се и се ожени за другата.Относно "Телците" -

2

Ванката

преди 4 години

Три от зодиите били верни до гроб, това са 1/4 от населението! :D

1

Само питам

преди 4 години

Как моге да слагате хората от дадена зодия в един кюп?