24

Мфакар

преди 4 години

Да върнат всички пари с лихвите и в затвора. ***!

23

Анонимен

преди 4 години

чувството за безнаказаност на министъра, на съдията в съда, на лекаря в олницата и на Боби Михайлов съсипаха българския футбол, брабар със зрителите му.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя и аверите му ако са ощетили държавата с милион лева,то министер'о и"работодателите"му ще ощетят Българите с милиарди!

21

Анонимен

преди 4 години

Мафията в бели престилки пред камера.

20

Анонимен

преди 4 години

А тая от Ловеч и тя е с ТЕЛК..даже май не осъдена,кой знае съд или прокуратура са я освободили така че и тук ще е същата!!!

19

Анонимен

преди 4 години

За Апартаментгейт и милиони източени евро нямаше такива грандиозни скандали и разследвания. Всички бяха "изчистени", на никого нищо не му конфискуваха, защото "няма кой да ме накаже". Обаче шефовете на болници, селските кметове и разни "малки" номенклатурчици са на фокуса на органите. И това разбира се се върши от Журналята на Киро Гела. А Киро Гела никой не закача, той е от статуквото.

18

Слуга на народа

преди 4 години

Проверяващите от НЕЛК да не и те с ТЕЛК-ови решения? Че нещо страшно става... То се точи, ама яко!

17

Медецина

преди 4 години

Доста навременна реакция :) няма що. Репортаж по телевизията един два пъти и пак реакцията е трудна. Няма такава безнаказаност! Крал си няма проблем, правиш операция на здрави пациенти и ги осакатяваш,/но мъничко/, няма проблем.

16

Щерю

преди 4 години

Имаме големи специалисти по крадене на милиони от бюджета в тия МБАЛ - Многопрофилни Бази за Активно Лъжене...

15

Анонимен

преди 4 години

Телка се контролива и от НОИ там кой ще направи проверка. Колкото до коронарографистите пазарджишкия доктор не е с най голяма заплата. Това нсеки го знае. Та като са тръгнали да карат наред.

14

Анонимен

преди 4 години

обективността изисква: първо - тези документи за телк дали са истински,м ако не, явна поръчка, обаче ако са тогава - кои контролира контрола? има превеждани пари и то много за голям период от време, какво се случва с тях? тези хора подсъдни ли са? и накрая - такива хора които знаят че правят нередни неща какво им се случва в главицата, на какво разчитат, че няма да ги хванат? как спят?колко още и къде има на които ежемесечно се превеждат заплати и пенсии и имат добавени грешни пари???

13

Анонимен

преди 4 години

В медицината най-важна е профилактиката. Лекарят е слагал профилактично стентове на здрави пациенти.

12

ЧЕ ТОЯ Е ОТ ГЕРБ БЕ

преди 4 години

Ти как мислиш е станал директор на болницата. Нали всички в Пазарджик са обвързани като свински черва

11

САМО СЪД

преди 4 години

ИСКАМЕ СЪД И ЗАТВОР ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ!!!НИКАКВА ПРОШКА !!!! ВЯРВАМЕ НА ГЕРБ!!!!!

10

ТО НАВСЯКЪДЕ Е ТЪЙ

преди 4 години

Няма лекар без ТЕЛК. Все много болни, пък ходят на работа до 70 г. Ама изпуска ли се келепира. Колкото им дава Здравната каса, още тройно отгоре е лява ръка десен джоб. И когато стане дума за някой колега всички като риби млъкват. Няма лекар, дето не е обгрижван от дилърите на фармацевтичните фирми. Тва бонуси, тва "конференции" в чужбина, пари на ръка ...От пациентите отделно. Ц. то като неосигурени са най-желани. Те Ц.то и те с ТЕЛКове поголовно...

9

СТИГА БЕ

преди 4 години

В таз държава само ТИКВАТА ли може да уволни самозабравил се директор. И защо трябва да се покаже пред цяла България това безобразие /престъпление/ за да се задействат институциите. Няма ли Здравна каса, Няма ли етична лекарска комисия, няма ли Лекарски съюз. Няма ли Прокуратура най-накрая...Всичко у нас ли зависи от волята или безхаберието на ТИКВОНТИЙ

8

Анонимен

преди 4 години

Без да работи контролния орган на държавата, (прокуратурата) все така ще е, не може да се разчита само на морал, същото е и в другите болници, виждал съм подобни неща във ВМА, точно и за това хората си спомнят с носталгия за Бай Тошо, тогава имаше контрол.

7

Анонимен

преди 4 години

този директор на болница явно се е забавил с доставката на суджуци за вожда. Щото на всички е ясно, че е една и съща бъркотията и краденето във всички болници. След като само него са нарочили, значи има и някаква друга причина

6

Анонимен

преди 4 години

Така е в тази болница, а в останалите всичко цъфти и връзва. Ама поръчката е явно само за тази болница. Министърът от Бийесиепието какво се ослушва като глуха *** в бъзе....Той па кьорав ли е...

5

Анонимен

преди 4 години

Не вярвайте на всичко, което се пише... Досега не е намерен здрав човек със сложен стент. Всичко е нагласено от други болници в Пазарджик, които имат интерес да поемат пациентите на МБАЛ Пазарджик.