66

Някой

преди 4 години

САЩ са точно копие на Македония.Държава създадена от геноцид и разруха от емигранти.Няма американска нация а английски емигранти и колонизатори.

65

пфф лешшш

преди 4 години

няма война, а франция. мята бомби в сирия???

64

тя

преди 4 години

Тоя ли подслони крадлата Поптодорова ?!

63

бай вълчо от хисарa

преди 4 години

До КралиМаркоСъгласен съм с теб на 99%.С !% обаче, ти приятелю бъркаш.БГ. народ иска и отговорност от тези продажници. Не иска панаир, а справедлив процес срещу онези политици споменати с погнуса в медии и соц.мрежи.

62

Анонимен

преди 4 години

Отварт !

61

тя

преди 4 години

Американска *** , за пари е готов да продаде и майка си ! Не му чета изказванията , знам му приказките - едно и също !

60

Анонимен

преди 4 години

Баща му Исак Соломон Паси е погребан на 20 метра от Живков 25 м. От Благоев и на30 Тина от Карло Луканов в парцела на ЦК в софийските гробища

59

Анонимен

преди 4 години

До 62. Ми що да няма, стига да сложил тоя американо-еврейски плъх на върха на ракетата и да го изстреляме с нея.

58

Анонимен

преди 4 години

Абе Мъдьонка що не вземеш дето все ще пращаш по телевизията любовни послания на Тръмп да идеш про него той в Ким е влюбен *** нищо ще си направите тройка и ще съедините еврео фашистката световна простотия в едно а.на.лно.А за Евросъюза като не знаеш не дрънкай Европа си го създаде сама първия му идеолог беше Дьо Гол които хич не обичаше любимите ти фащ и даже твърдеше че не трябва да се допуска тяхно влияние.А плана маршал беше една сделка тип ромски лихвар с която сега изнудват и правят кризи.

57

Анонимен

преди 4 години

Този призоваваше за разполагане на ядрено оръжие в България!

56

Анонимен

преди 4 години

Руски агенти арестуват, а американски защо не?

55

Анонимен

преди 4 години

Тоя що не земе да сметне колко негови деди загинаха до дето САЩ се моташе да отвори 2жия фронт и на 9 май дето е официлиан празник и в Израел от 2018 нищо не каза, за тия дето ги спасиха такива като него

54

Анонимен

преди 4 години

прочетох,че сорос е против брекзит,значи ес е явно под тяхно командване,щом не искат никой да го напуска,сега вече разбирам кой толкова натиска за толерантност и многополовост и мултикултурализъм.

53

Анонимен

преди 4 години

До IBM FAKE NEWS"И така планетата пътува по определена траектория и бавно стига до крайната точка. Така, че ПРОСТИ МАСОНИ И ФАРИСЕИ да Ви известя. Иисус създаде ИМПЕРИЯ тук на Земята, която вече 2020 год СЪЩЕСТВУВА И КРАЯ НЕ И СЕ ВИЖДА.""ТАЗИ ИМПЕРИЯ СЕ НАРИЧА "ХРИСТИЯНСТВО" И НИЩО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА И УСТОИ"Ти ми звучиш повече ТЕРОРИСТ от ИД.ИЛ. Йехова ле е твоя "ЛИДЕРЛ" заради статия????

52

V

преди 4 години

САЩ не са направили ЕС .ЕС го направиха Германия ,Франция,Италия,Белгия и Холандия .Като първоначално безмитна търговия на въглища и стомана .Той така трябваше и да си остане .Като търговски договор ,а не машина за преразпределяне на блага и субсидиране против пазарните принципи.

51

Анонимен

преди 4 години

по отявлен лобизъм за сащ не е правила никоя друга тяхна ***,този наш гражданин ли е или на сащ

50

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Мароканецът удари върха на простотията с този коментар.Той и САТАНАТА е създал поне 3 СВЕТОВНИ империи, които са имали повече територии от САЩ и Русия взети заедно, но всичките рухнаха, нали?И така планетата пътува по определена траектория и бавно стига до крайната точка. Така, че ПРОСТИ МАСОНИ И ФАРИСЕИ да Ви известя. Иисус създаде ИМПЕРИЯ тук на Земята, която вече 2020 год СЪЩЕСТВУВА И КРАЯ НЕ И СЕ ВИЖДА.ТАЗИ ИМПЕРИЯ СЕ НАРИЧА "ХРИСТИЯНСТВО" И НИЩО НА ТАЗИ ПЛАНЕТА НЕ ЩЕ МОЖЕ ДА И УСТОИ

49

Анонимен

преди 4 години

Получил е нов транш за нов коментар. Публиката трябва да изтърпи коментара. Държавата България ще има полза от 20 процента ДДС от американските пари, които ще изхарчат. Ако ги харчат в България.

48

Наблюдател

преди 4 години

Те и Косово и Ислямска държава създадоха.

47

Анонимен

преди 4 години

Китай и Германия ограбват САЩ и американския народ чрез продажбата на своите стоки в САЩ. Тръмп въведе мита и санкции срещу Германия и Китай, за да направи Америка отново велика.Рейгън каза, че ще победи по-добрата система. Американската система губи от Китай и Германия и се налага да се разпадне. Рейгъномиката забуксува.