13

Анонимен

преди 4 години

Бока с тая пара дето пръсна ,то да беше довел японците ,щеше да е по икономично, ама далаверата е голяма работа!!!

12

фАТМЕ

преди 4 години

Продай ги Боко тия влакове!!1Те са каца без дъно!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Български Демократичен Живот e в ,, научен,, експеримент от 30 години и политически и капиталистически изгоден- брак по сметка.

10

Анонимен

преди 4 години

Продайте го това БДЖ най-сетне бе. За нищо не става.

9

Анонимен

преди 4 години

След 2024 ще влезе Flixtrain и ще поеме най-дългите направления. По-късите маршрути ще ги вземат Булмаркет, БЖК и други. И БДЖ ще си запази някои направления предимно около София. И тогава няма да има отменени влакове поради недостиг на подвижен състав. Частникът няма да си позволи "лукса" да няма резервни локомотиви или вагони. Ще е същото като при рейсовете.

8

Анонимен

преди 4 години

Прав е колегата преди мен , всеки краде като за последно, още преди 20 години ги хванаха билетопродавачките на гара варна, какво остава на по-малки гари и на места където нямаш никакъв контрол. Трябва да дойде нов превозвач, койтода започне от нулата, за да има здрава основа. Нямам нищо против да платя 50 кинта за влак до Бургас , но да има защо.

7

Анонимен

преди 4 години

Ама то щом 2024 им изтича монопола, то това не е хоризонта, а края на БДЖкато пътнически превозвач.

6

Анонимен

преди 4 години

До Яким Вълев ДоневЕкспреси отдавна няма, защото от ЕС казаха, че не може да се казва така, нещо движещо се с 50 км/ч. После ги промениха на Ускорен бърз влак, но и това ускорение не беше впечатляващо. Та сега тези бивши експреси са "бърз влак със задължителна резервация". Което вероятно ще изчезне, защото се предполага, че ще имаш свободно място, ама често не е така.

5

ПРЕЗ ДЕН ИНЦИДЕНТ

преди 4 години

Виновни няма. И така 30 г. ДИМоКрация

4

РАЗГРАБВАНЕТОна БДЖ

преди 4 години

продължава с пълна пара. Всеки крадне според ранга. Кой релса, кой нафта, кой цял жп състав. Уж рзделянето на линии, гари и влакове било за добро, а сега като гледам само частни влакове курсират по линиите. И товарите им са секретни, че возят много опасни товари. Хитрино може да се окаже само репетиция....

3

Яким Вълев Донев

преди 4 години

..... От Албания и по бедните страни в Африка ли ще взимат влакове "ПОД НАЕМ" БДЖ-то ?!?! ............... Щото и там съм убеден , че са по - добри от тук :) ...... В България - ако тръгна с велосипед за Бургас лятото , на 100 процента ще изпреваря експреса от София за там ........... :) :) :)

2

2-мата НЕЗАМЕНИМИ

преди 4 години

Гербаджийски директори на БДЖ какво свършиха освен да си правят отборче подобно на Бистришките тигри за собствено удоволствие.

1

Момо

преди 4 години

Те не го направили за 6 месеца, но друг го направил за 3 седмици... Министъре, виждате ли вече проблема на БДЖ? И трилиони левове да налеете в тази компания, пак няма да тръгнат нещата в добра посока.