13

Анонимен

преди 4 години

И този от БЛС признава, че част от децата не се влияят от ваксините, а на други даже не трябва да се поставят. Каква е разликата между тези деца и неваксинираните по желание на родителите им?

12

Анонимен

преди 4 години

Когато ваксината увреди дете в България, започва ходенето по мъките за родителите му, а държавата ни лук яла, ни лук мирисала.

11

Ваксина? Не, мерси

преди 4 години

Фармафията пак е завила на умряло. Няма ваксинки, няма парички. :) Но пък има здрави дечица, ненатровени с тези отрови! :)

10

Анонимен

преди 4 години

Е то ясно, че организмът образува антитела, кото имат определен титър, ама накратко и на лекарски жаргон направо "образува титър". По правилно щеше да е, че се "постига" титър.

9

Анонимен

преди 4 години

Отново заглавието няма много общо със статията, която всъщност касае решението на Сливенския административен съд от миналата седмица, за което се пише всеки ден, поради липса на други новини.

8

Пешо

преди 4 години

"Една част от децата не могат да образуват, въпреки ваксината, достатъчно висок титър на антителата, за да могат да се предпазят..."АБЕ ЕЙ!!! ТИТЪР НЕ СЕ ОБРАЗУВА!Титърт представлява най-малкото разреждане, при изследване на даден агент, при което се установява, което автоматично означава, че ОРГАНИЗМЪТ ОБРАЗУВА АНТИТЕЛА С ОПРЕДЕЛЕН ТИТЪР!

7

факт

преди 4 години

Намерх интересен учебник по педиатрия от професор Емил Феер директор на университетската детска клиника в Цюрих.Учебника е издаден през 1922 година.На 571 страница има статистика за смъртността от дитерия,коклюш и морбили през 1910-та година.От трите болести за 1910-та година са починали 26300 деца в Германия.По официални статистически данни населението на Германия тогава е било 62698000 човека-10 пъти повече отколкото е днес българското.Ако не ваксинираме децата за 1 година ще загинат 2630!

6

До 2

преди 4 години

Да не дава Господ, но ще бъде интересно на мен, а на много лекари как бихте излекували детето си от полиомиелит.Потърсете в интернет да видите подобни деца как стават инвалиди изведнъж на 14-15 годишна възраст

5

Анонимен

преди 4 години

Спора е интересен различни хора се качват по опасен алпинистки участък , отговорниците на участъка пускат перфектно подготвени алпинисти и не добре подготвени алпинисти, но идва човек без никаква подготовка и те не искат да го пуснат да се катери,последния обаче ги съди защото има права като човек независимо че не е подготвен и съда уважава искането му да се катери без да си прави труда да се подготвя.

4

Анонимен

преди 4 години

Ми щот' баща му на детето е свещеник.

3

аз

преди 4 години

"детето на отеца" - това цитат ли е, или ниска култура?

2

..

преди 4 години

МНОГО правилно!Всеки от нас е прекарал такива "заболявания" и е оцелял.Усложненията са редки, а съвременната медицина сравнително лесно се справя с тези болести.А *** нали трябва някой да продава ваксини... сега една паника на тема ваксини е добре дошла.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе вие слагайте снимки на 5 кубикови спринцовки пълни с боза (не за първи път), пък чакайте резултати ...