19

Мунчо

преди 4 години

На новите избори резултатите ще са: за опозицията-24%, за Моралес-25%, за ГЕРБ-51%

18

Анонимен

преди 4 години

До да,ама неима има доста кока,ако незнаеш

17

преди 4 години

Ей сега ще разреша конституционната криза изберете за президент мене бе аз ще нахраня гладните ще напоя жадните и всички ще освободя от всичко богатите от парите им бедните от къщите и колите им народа от държавата му и на всички ще помогна.Но понеже мисля че от всички най-беден гладен и поробен съм аз първо ще взема всичко за мен гласувате за партия Хайдук ние ви освобожадаваме и спасяваме от всичко и го слагаме на нас купуването и продаването на гласове е ежедневие

16

да,ама не

преди 4 години

Имам голямо съмнение,че свободата и демокрацията ще възтържествуват в Боливия, защото там няма нито петрол,нито газ,нито други ценни полезни изкопаеми.Има залежи от литий,но недостатъчно изследвани и неразработени!?Защо е този преврат,ще се разбере по-късно,но в Латинска Америка,както виждаме режимите се сменят като носни кърпи.Но и Латинска Америка не е това ,което е била до преди 40-50 г!

15

АнонимеН

преди 4 години

80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БОЛИВИЯ СА ИНДИАНЦИ ОТ ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПЛЕМЕНАПРИНЦИПНО НЕ СЪМ РАСИСТ НО НЕ МИ ПУКА ОСОБЕНО КАКВО СЕ СЛУЧВА С АФРИКАНЦИ И ИНДИАНЦИ!

14

Анонимен

преди 4 години

Преди страните които имаха петролни залежи понадлежаха на "демократизиране"отскоро и тия които имат литий са също в списъка!

13

Анонимен

преди 4 години

"Някой да е чувал за Боливия като наркодържава при все отличните условия и многовековните традиции в отглеждането на кока !?"-----------------------Сега след преврата ще чуем. Както стана с опиума в Афганистан.

12

Парите не миришат

преди 4 години

Това могат да повторят днес след римския император Веспасиан и командването на въоръжените сили в Боливия, и местната полиция. Но и Моралес с апетита за четвърти мандат доста се изсили. Да, направи много за страната си, но и твърде много неща оплеска. Ако не беше така, желаещите да прилапат находищата на полезни изкопаеми и да превърнат Боливия във втора Колумбия не биха могли да изкарат толкова хора на улиците и да ги настървят до такъв бяс.

11

Анонимен

преди 4 години

До 16Боливия е единствената държава в света кадето коката е разрешена,даже преди време Моралес дъвчеше листа от кока !Използването на кока било древна *** традиция,заявява Моралес!!! В Боливия мнозинството от населението са индианци.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако Моралес бе стоял само двама мандата нямаше да го свалят!

9

Анонимен

преди 4 години

До 12 като им е толкова гот защо искат да свърши и протестират?

8

Анонимен

преди 4 години

Поредния преврат !

7

Анонимен

преди 4 години

Дългата ръка на ЦРУ ...

6

Анонимен

преди 4 години

А ние тука Боко кога? Не развива държавата ни културно, икономически и научно. Нямаме индустрия и земеделието запада. На първо място по смъртност сме в целия свят, най - нещастната и бедна нация в ЕС. А преди Боко бяхме наравно с румънците поне. Боко няма да ни оправи държавата бързо и докато сме стигнали запада както са сега те ще са се развили още повече. Защото тиквата ви приспива и ви кара да мислите, че всичко е наред а държавата е на последно място по всички статистики.

5

Анонимен

преди 4 години

Моралес може да бъде обвиняван във всичко но не и корупция,което не важи за неговите опоненти!През неговото управление неграмотността спадна,много хора добиха право до медицински услуги.Не предвиди ,че политиката на национализация на енергийни компании,летища,отказа да позволи на чужди компании да извличат литий /в Боливия са 40% от световните запаси/ ще си навлече гнева на САЩ и развитите държави!Е,имаше и налудничави идеи Боливия сама да произвежда автомобили с литиеви батерии!

4

Че

преди 4 години

Поредният заговор на ЦРУ. Докато САЩ не бъдат изтрити от лицето на Земята много народи ще страдат.

3

Анонимен

преди 4 години

Не било ясно кой ще наследи Моралес. Който купи главнокомандващия на въоръжените сили, той вече е назначил наследник.Някой брат-близнак на Гуа Идо.

2

Empiree

преди 4 години

Един *** по-малко! Празнувайте човеци!

1

Анонимен

преди 4 години

Тип киевски майдан отпреди 5 години. Празнувате свобода, но представа си нямате за цената, която ще платите.