147

Анонимен

преди 4 години

Преди да вдигне ръка срещу хората е трябвало да превземе Москва, за да докаже че е Наполеон.

146

Анонимен

преди 4 години

Водкаджийството и русокомунящината водят хората до изкрейзване

145

Анонимен

преди 4 години

Хората са чудовища.

144

Анонимен

преди 4 години

Те не спят а се е ат до 94

143

Анонимен

преди 4 години

Тоя е луд, ама тази е по-луда че му се е вързала на акъла.

142

Край на спекулациите

преди 4 години

За да се просветлите коя държава е по-напред с материала, т.е. с убийствата влезте в List of countries by international homicide rate.За сведение Бг е 1.5. Тъй като САЩ и Русия се коментират много ще спомена, че на едната държава е 9.3 а на другата 5.3 и не правя уточнение за коя става дума. Ще бъде любопитно - проверете!

141

тръмп

преди 4 години

Варварска държава.

140

marquise

преди 4 години

Който иска да получи вярна, точна и навременна информация по този криминален случай, нека черпи данни от руските сайтове.От тях ще научите за повода, който е отключил агресията на историка.

139

Аньо Нименов

преди 4 години

То пък във великата америка, само се галят по главите, а пистолети и ножове се използват само във филмите за да психират "КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ" ...

138

АнонимеН

преди 4 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ЗА ЦЕННОСТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ ВИЗИРАМ И БЪЛГАРИЯ!!!БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИМНО БЕЗБОЖНА АТЕИСТИЧНА ДЪРЖАВА А В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!!!БЕЗБОЖНИЦИТЕ СА СПОСОБНИ НА ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА ЩОТО НЯМАТ НИТО СКРУПУЛИ НИТО МОРАЛ А КАМО ЛИ СЪВЕСТ!

137

Втората легия

преди 4 години

Така е в света на диктаторите и техните хора, независимо дали е путник или ам- гъл.!.

136

Анонимен

преди 4 години

Тя е луда.Та тоя прилича на ходещ труп със старческите петна и увиснала кожа.Еююю и тая си е лягала гола с него?Дърт психар и извратена златотърсачка.Сигурно са имали садо-мазо връзка.

135

Я па ти..

преди 4 години

До Ами 161 А как да постъпим с руско поклонниците ?Да изчегъртаме и тях. Съгласен ли си , или това което си написал е само за западно поклонниците.

134

Unufri

преди 4 години

Може ли човек, който се е смятал за Наполеон да е бил преподавател в университет и изобщо да е бил фигура в академичните среди и неговите психози да са се приемали като нещо нормално?И още повече, може ли млади момичета да излизат с дъртофелник, който се мисли за Наполеон?После Западът бил толерантен към ненормалници.

133

Анонимен

преди 4 години

Е нищо ново за гомор. Просото рядко пускат новините от кгбб :) водка, бедност и тъппота като ги събереш на ясно място.

132

Анонимен

преди 4 години

До бай ИванАбе пич, нали вие пак си избрахте Фандъка. Радвайте му се сега. Смешници...

131

Анонимен

преди 4 години

Друго си е сам да се запалиш или хвьрлиш под влака София-Врна или да скочиш от балкона на блока или болницата

130

Анонимен

преди 4 години

До питанкаАми щом коментираш статия, която твърдиш, че не те интересува е доста съмнително дали си нормален!

129

До Младеж /165/

преди 4 години

Това последното е малко в повече.Има един период, в който доста народи се разселват на запад. И българите не правят изключение. Част от тях стигат чак до Италия.Не знаеш ли, че там има църква, на вратата на която е изобразен знакът на Тангра Y. Допуска се, че този символ е бил и знак на династията Дуло. Знае се и друго - този знак е бил държавен символ на българите. Слаган е дори върху тухлите и каменните блокчета, с които са зидани държавните сгради по нашите земи през Ранното средновековие.

128

Младеж

преди 4 години

Да не забравяме за язовира в Челопечене. Там намериха цяло семейство от София нарязани на парчета от......работници. Не сме по добри. Даже напротив. Освен това не сме българи. Българите и техните наследници живеят по крайбрежието на река Волга. Това са трите републики в Русия. Габардин България ,Чувашия ,и Татарстан.