118

БГ

преди 4 години

хем успешни били изборите за БСП хем манипулирани не мога да ги разбера

117

Праведен

преди 4 години

....а БСП, в цялата страна !!!!!!!!!!!!!!

116

Анонимен

преди 4 години

Мая, няма да мине. По-добре се върни на старата си длъжност, там беше по-полезна, и въведи повторение, ВАР, златен гол, дузпи, за изборите :-)

115

Общи понятия

преди 4 години

До деня на изборите все за Промяната говореха. БСП никога не знае и не нарича с конкретни имена - Какво точно точно те - напълно безидейните, ще променят за добро?

114

seira

преди 4 години

НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!"ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ДА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е:"НА НАРОДА, ОТ НАРОДА, ЗА НАРОДА" (Джон Ф. Кенеди)ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!

113

seira

преди 4 години

"ГРЕХЪТ ДА СЕ МЪЛЧИ, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА, ПРЕВРЪЩА ХОРАТА В СТРАХЛИВЦИ!"(Ела Уилър Уилкокс)УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ,ПРЕДСТОИ НИ МНОГО РАБОТА, ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПОНЕ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)...НАРОДЕ!!!!!

112

бай Иван

преди 4 години

Малинов снесъл на Путин,че Бойко направил гербова магия на Мая.За да си развали магията,трябвало да си направи гердан- амулет от кюстендилски джанкови костилки.Другарите от БСП да обиколят три пъти жилището и ,с димящ торф от Русия.

111

Анонимен

преди 4 години

Мая се прибрала с една обувка.Като видяла резултатите ,силно тряснала крак в ламината и не могла да си извади другата обувка.

110

Анонимен

преди 4 години

Историка от Русия си въобразил,че е Наполеон,а Мая Костинбродска ,че е кметица на столицата.Лошо,много е лошо,когато човек не го лови гравитацията!

109

Filips

преди 4 години

Кака й Корнелия я прецака̀.

108

Анонимен

преди 4 години

До118. Точно така М. Манолова се прави 30 години активистка от БСП. И НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ НЕ ПОСТИГНА ЗА ЗА Я ПОЗНАЕМ КАТО НИКО СЕРИОЗНО.Като омбудсман само локуми , че нещо прави.

107

Rt

преди 4 години

Бойко да си сърба попарата,която сам си надроби.Докара комунистите от Етрополе и Ловеч в София с новото ЦСКА и те ще му изядат главата.Той си го заслужава.

106

Анонимен

преди 4 години

Роди ме мамо п.роста,аз сама ще се изруся...

105

Реалист

преди 4 години

До шопЪ. Нещо яко си се объркал. Я провери пак данните, а Михаил Константинов изобщо не е казал това.

104

Мръсното Майче

преди 4 години

Мръсното Майче - какво да го правиш? Червена г.ад до мозъка на костите. И със 99% да я победиш пак ще се оплаква и ще иска касиране на изборите.

103

Анонимен

преди 4 години

До София е демокрацияСофия е и най безличната, ***, с дупки по пътищата, и е много далече от истинските столици. Ами пак ще го кажа, каквото ни е управлението такава ни е столицата, такива са ни заплатите, такъв ни е футбола на дъното.

102

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

импийчмънт ???Кога за Радев ?

101

Милен

преди 4 години

Ако загуби и касираните избори - пак ли ще внесе акт за касиране? И така до кога? Докато спечели ли? - Поредната БСП простотия! Грам достойнство нямат - само злобарщина-бесепарщина!

100

Анонимен

преди 4 години

До ИлиевБеги в Северна Корея бре! Бърджи!

99

Илиев

преди 4 години

Ако тази жалба се внесе в съда на Северна Корея,резултата ще стане известена на публиката с ден,най много два.Тук всичко се управлява от едно място и един човек.-113,отново ломотиш,без да си си пил илачите.Лекувай се бе прислужник,човекът от Банка иска да си винаги във форма.