51

Анонимен

преди 4 години

А бе вие почвайте да се защитавате от муджихидините, че как ни ги натресаха САЩ, скоро Европа ще е под кафево робство, и това ще са единствените хора от които трябва да се пазим...

50

Анонимен

преди 4 години

А от кого трябва да се защитава с армия, която на година *** по над 1 трилион (европейските + американския военни бюджети)? Аз с такъв бюджет и от извънземни не бих се притеснявал, стига да не бяха 75% потъващи в корупция.

49

Анонимен

преди 4 години

Европа може чудесно да се защитава, стига САЩ са спрат с претенциите си за монопол над света. Съюз с Русия и Азия би допринесъл и за икономическият й подем, но няма да й позволят чичовците зад океана, дето й дърпат конците.Има си близачи - натовски подметки, като тоя и баба Меркел - послушни роби на алианса, които е добре да бъдат вече отстранени от власт, за благото на европейските държави.

48

Анонимен

преди 4 години

Европа е със свалени ***!

47

А

преди 4 години

Ако не говори така- на другия ден ще му спретнат пуч.

46

Анонимен

преди 4 години

А не е ли време Европа да започне да се защитава ОТ САЩ? Всичките и беди идват от там!

45

Анонимен

преди 4 години

От кого да се защитава?

44

Жалко

преди 4 години

"Богоизбраните" много здраво са натиснали германците. Тъжно е в какво са ги превърнали. Но все още смятам, че могат да обърнат нещата. Нали знаете приказката на Линекер за немеца? Не си го победил, докато главата му не е на 5 метра от тялото. Та нищо не се знае.

43

Анонимен

преди 4 години

европа вече не може нищо без САЩ. Жалки мекотели без мнение, без отбрана, без собствена политика и каквото и да е. Триумф на либералната глупост

42

Анонимен

преди 4 години

Истинската заплаха за Европа е нашествието на азиатски и африкански племена!Това нашествие може да бъде спряно от самите европейци,много просто и лесно.

41

Чип+немец

преди 4 години

И кое му е смененото на чипа на немеца.Та немците се гаврят с вас.Всичкият ЕС бачка за тях.После що сте бедни.Европа е тотална кло.ака и все по-зле ще става!

40

Анонимен

преди 4 години

След ВСВ смениха чипа на немеца, опитват да сторят същото с нас. Мисля няма да им се получи.

39

ПроСоТо

преди 4 години

не стана ясно от кого "Не би могла Европа да се защитава без нато"?Кой заплашва Европата с инвазия?...КОЙ?.."Рашъните"?..-Това твърдение е ТЪПНЯ,която дори нема и начин да се категоризира!!Русия ОТДАВНА ПРОТЯГА РЪКА към ОСТАНАЛАТА Европа-ръка за дружба и съвместноизгодна търговия!!ТОВА Е!!..Но нееее,требе тя да се калеса за "враг",за да могат ИСТИНСКИТЕ врагове на Цивилизована Европа да налазват от Африка,Азия,..и от където се сетите....Невероятно!!!!!..Що е то?!

38

Анонимен

преди 4 години

Те да поръчат на китайците да отворят още фабрики за плюшени меченца и свещички че ще им трябват!

37

Анонимен

преди 4 години

Германистанците да си правят там Фолцвагените,да хранят Мехмедя и айшето и да си мълчат!На кого му е притрябвало да ги напада?Те са си вече нападнати!Даже и много нашенски индийци се преселиха там на созиал!

36

Анонимен

преди 4 години

Ами,като не може Европа(коя,нали и Русия има територия в Европа?) да се защитава сама,ще плаща като поп за остарели "летящи" краварски щайги,баснословни цени и пак няма да има никава защита - справка,булгаристания!

35

До 33

преди 4 години

Ми командват ги от Пентагона как мислиш германския народ би ли приел мигрантите САЩ им ги натрапиха

34

Лоу Даун

преди 4 години

Ми добре Франция като не иска нато да изкарва на границата бодлива тел да си минира полето и да наслага картечари.Къв е проблема.Тва е като в задимена сграда някой да крещи ох задушавам се ох задушавам се и да няма един който да счупи джама за да избяга.В смисъл западната тъпота затъпява и мен самият.*** ли са що ли?

33

Анонимен

преди 4 години

САЩ искат Европа да е нестабилна като дивия запад, а те да са агенция Пинкъртън и да им се плаща да я пазят.

32

Анонимен

преди 4 години

Ако е пък за безядрена война и европейците са единни,силно се съмнявам Русия ,да е заплаха за Европа.--------Ами ако не са единни? Ако Франция, управлявана от бабо ебец-путинист внезапно излезе от играта?