870

Анонимен

преди 4 години

След 30 години сме по-богати от когато и да било в последните 100 години.

869

Иванчо КамБАН

преди 4 години

Борисов: Фалити, опашки, празни щандове, спестявания от честен труд, достойни старини, образование на световно ниво, работеща съдебна система - ТОВА е минало!

868

ала-бала

преди 4 години

Обичайте Бойко! Не е важно колко магистратури имаш.Бойко отчита колко магистрали има и на тях безброй магистралки .И ето летят последните таксита към летищата към самолетите ,които няма да се върнат.И така % безработица пада ,населението намалява вече критично ,а избирателите и ПОБЕДИТЕ растат.Кого побеждаваш ?То народ не остана !Остана администрация по общини, министерства ,организации комисии, партии министри Хора способни няма! ЧОвеци няма !Има портмонета сметки ,влогове ,пари ,но ЧОВЕЦИ?

867

Анонимен

преди 4 години

Защо го слушате Бойко какви ги плещи. Аз отдавна подминавам превъзнесените му речи за благоденствието на нацията

866

Анонимен

преди 4 години

Bravo Borisov. Ama kam bg zurnaliztite e nujno s doverie, humor, viara, lubov, nadejda, blag pogled, dobra duma, kratka komanda, kakto i kam bg pesove, kuchki...inak mnoo biasno hapiat....vnimavai Borisov, vsichki ta znaiat che obichash choveka i jivotnite....ubavo video, bravo Sevdo!

865

Анонимен

преди 4 години

Според мен всеки вид управление е вид лъжа на елита над останалите. Примерно преди са лъжели, че едва ли не Господ решава кой да е крал/цар/фараон и т.н., (което между другото може и да е вярно :) ) за да легитимират властта си. Сега пък лъжат, че хората избираме политиката на управление, като избираме партии на изборите, но те левите десни, десните леви, всички комунисти и същевременно никой не е комунист и... След време ще ни лъжат, че ние директно взимаме решенията с гласуване в интернет..:)

864

Анонимен

преди 4 години

Прав е.

863

Анонимен

преди 4 години

Картинката през 2019: Фалити и безпаричие!

862

Горд Трак

преди 4 години

Вие Б.Б. също сте част от фалитите и рекетите. За просперитета на една държава не се съди по мафиотския бизнес на шепа мутри и по затъването на народа и ! Ако можеш да видиш по далеко от егото и алчността може и да осъзнаеш че Съединението наистина прави сила. Само дето си много послушен за това което ти казват от US. Национален лицемер !

861

северозапад

преди 4 години

Другарю Борисов дай го с малко повече АКЪЛ де-излагаш се ! Щото не знам какво е пълно ама джобовете са ПРАЗНИ !

860

чичо Гошо

преди 4 години

Бат Бойко,ще ти отговоря така-Преди 30 години мой добър приятел ми каза,че когато се напълнят щандовете със стоки,тогава ще разберем колко сме бедни.Още тогава се замислих,но не вярвах,че ще докараме нещата до тая бедност.Явно приятелят ми е бил много по умен от мен.

859

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSВафлен още фъфлен опеорните точки.

858

Waffen SS

преди 4 години

Чакам с нетърпение ,някой да повдигне темата за трите фалита и долара по 3000лв.Но първо нека да обяснят какво е фалит на държава,която има планова икономика.Смятам,че фалит в пълният смисъл на думата може да има само при пазарна икономика.А долара за 3000лв,това продължи 1ден.Но се случиха заради стриктното прилагане на плана Ран-Ът,който целеше доталната разруха на България и редукция на населението до към 5,5 милиона и както се вижда го постигнаха

857

Анонимен

преди 4 години

до 927Значи 5 са нормално сирене. Какво казваш, няма избор нали? Всичко е ***, нали?

856

анон

преди 4 години

Боко, марш в панделата ве ей!

855

Франк

преди 4 години

Абе нали скачахте за банани бре ? Сега нема безработица, нема нищо. Само демокрация.

854

Анонимен

преди 4 години

всяка шеста бучка сирене с палмово маслощандовете пълниабе дай му на българина *** и си гледай кефа

853

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече го слушаш и гледаш,толкова повече те хваща гнус от наглостта и безочието на поредната самозабравила се БГ мутра???Най-хубавото отдавна не вирее и се размножава тук *** такъввввв

852

Анонимен

преди 4 години

До невинни в калтаАхахахахаха. Сравнява комунистическите *** с Ролс-Ройс!

851

дърт сДСар

преди 4 години

Червените бабички, днес, през 1990та бяха 40 годишни гласуващи за СДС. ........ ДАДАДАДА! ..... И СЛЕД ОЩЕ 30 ГОДИНИ И СЕГА 40 ГОДИШНИТЕ! .... , ТОВА Е РЕАЛНОСТ, ОНЕЗИ ПЪРВИТЕ 4ЕРВЕНИ БАБИЧКИ ГИ НЯМА! НО БЕДНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА - А ДЯСНОТО ВИНАГИ ЩЕ Е С ПЪРВИТЕ НА ДЕНЯТ КАПИТАЛИСТИ И ДЪРЖАВИ. КОГАТО РУСИЯ СТАНЕ НАЙ-ДОБРА ВЪВ ВСИЧКО, ТОГАВА ЩЕ ИМА РУСОФИЛИ В ДЯСНО! .... Троловете десни, 70-80 годишни, офицери и чиновници от живковизмът, днес най-големи антикомунисти и русофоби,НЯМА ДА ИМАТ ЗАМЕСТНИк