33

Анонимен

преди 4 години

Никак не ми харесва псевдо-демокрацията.Младите напускат България.Защо?Защото на власт са родоотстъпници.Най-Най-великият от тях бил прочел ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ???Никак не се гордея с него-Бойко Борисов.

32

До Маша

преди 4 години

Прости офци.... тя икономиката тогава се срина... от сдс и костов... не че не бе фалирала 89 не че целия соц блок барабар с големия брат не умре.... Ама айде дай да си говорим че сме имали мощна икономика заводи устрем... плама плевен рафинерия без транспортни връзки.... *** парчета да факт е докато *** сте щото нито тогава нито ся знаете къде сте...отврат

31

Анонимен

преди 4 години

Защо се отказаха от поитиката ,защото видяха че тази политика не води то това за което те са се борили -тази политика която съществува в сегашния си вариант е родоизменчиска нищо демократично нищо българско няма в нея

30

Анонимен

преди 4 години

Бай Тодар не си е свършил работата,точно ей тия са за Белене

29

Маша

преди 4 години

Аз пък питам кога започна ликвидацията на икономиката и държавноста в България ? Седесаро-Герберите казват ,че е започнала при Виденов ,но забравят годините преди него ,когато Же,,лев издаде Указите за ликвидация /1992 г./ и Филип Димитров започна да ги изпълнява много прилежно . Тогава започна СЕДЕСАРСКАТА ЗИМА , а не Виденова ,както я кръстиха седесари и хайлайфа от БСП ! Но ,ликвидаторите /СДС/ не признават годините преди 1997 и се правят на ударени с мокра кърпа/пешкир/ !

28

Гаманов

преди 4 години

Аз съм бит 84г.в първо районно на Чапаев по политически причини...И не знам да е имало дисиденти тогава. Единствения"дисидент" беше Г.Парцалев.И не се бия в гърдите че съм бил дисидент....Може би някой след 3 водки в Унгарския рест. или в клуба на журналистите да се е поизкашлял но не ми се вярва защото повечето бяха не дисиденти а "борци против капитализма и забележете 84г и против фашизма"....Не мога да пиша повече от смях...

27

Анонимен

преди 4 години

Да питам само,демократите от кой казан ядяхте докато растяхте и учехте а,предатели долни;всички сте от кол и въже

26

Анонимен

преди 4 години

Истинска демокрация в България никога не е имало. Това е мутрокрация - мутрите заграбват властта и парите на държавата и управляват.

25

Анонимен

преди 4 години

Това щях да напиша, но 30-ти ме е изпреварил.Този слаботелесник беше и кмет на София.Немъжествено поведение и нагаждане, което предизвиква погнуса.Много уважавам достойните хора, има ги.Също и благодарните скромни хора, които имат принципи в живота си, а не са ветропоказатели.Във всички времена се покатерват във властта от всеки вид подобни философстващи креатури.Достойният човек има уважение към, който му е осигурил може би незаслужен старт в обществото - сигурно престижно име от тати.

24

Активист на БКП

преди 4 години

Е нали баща ти беше комунистически генерал ,бе !!! И ти ли си репресиран !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Погромите: на ТКЗС0-тата, на предприятията, запалването на Партийния дом, на Народното събрание. Половината хора станахме излишни. Кой от певците на СДС написа песен след 1990? Къде се свря Стефан Димитров, че няма вдъхновение? Станахме излишни. Мутренско време и стоки в чанти от турските пазари. Ей-го Луджев интелигент! Професор! Помия .

22

до 25

преди 4 години

А ромалесте за ГЕРБ видях го в протоколите не ми го каза Мая Манолова!Уйдормата с ГЕРБ която спомена ББ явно си е чиста истина

21

син на комунист

преди 4 години

За мен тогава беше много по добре от сега

20

Трайо

преди 4 години

Аз съм роден днес, преди 30 лета, и ви казвам, че демокрацията още предстои...

19

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, на 3 ноември миналата седмица след балотажите се оказа, че Лесните (десните) в София са гласували за лява Мая.Демокрация.. разбираш,било нямало,мафията ги принудила-:)))

18

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че тази дата е празник на нафталиновите скелети от гардероба на историята. Кво ни ги вадите през час разни вехти карикатури тип номенклатурчици на "прехода"?

17

Анонимен

преди 4 години

Добре, че бяха децата на комунистите, че да свалят комунизма.

16

Анонимен

преди 4 години

Не е брат на Шкембе войвода. Съвпадение на дамилиите.

15

до 20

преди 4 години

Щото преди като имахме хиляди работещи на загуба беше много добре. В моя завод бяхме 500 човека. След '92 200 вършехме същата работа.

14

Петров

преди 4 години

То пък сега едно икономическо развитие - няколко турски завода, дето като дойдат избори БокУ открива за пореден път и една отсечка магистрала от 9 километра, пак заради изборите. И 200 лева "европейска" пенсия.