36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29И при вас има едно нещо, което "става" на секундата, докато сте на 18-20-25 г.После постепенно ентусиазмът на това нещо намалява и с годините има нужда от много стимули и старание от страна на партньорките ви.Ама по тези въпроси предпочитате да си мълчите.

35

Анонимен

преди 4 години

Само дъртата кукумявка баба Фани от "Ало,ало" още не е предявила иск...

34

радио Ереван

преди 4 години

Защо след 44 години вика "Помощ изнасилват ме" ?Защото е приятно да си спомни.

33

Ергъ

преди 4 години

Сега вече и от гробищата ще идват заявки. Аман бе! Да я питам тая, 62 годишната кукавела, що ходи на ресторант с него като не си го харесвала. Продала се за една вечеря, и пищи след 44 г. Викнете й психиатър.

32

Корнелия Нинова

преди 4 години

Уф, мене през 1985 Окръжния секретар на БКП Младежи в Мизия ме хвана за марулката! Така станах млада комсомолка!

31

Убре

преди 4 години

До Додо: прав си колега! Да слиза лукавия и след него да идва Бог и Сташния Съд да оправи веднъж завинаги този разпаднал се свят!

30

Додо

преди 4 години

Гледам, и не вярвам на ушите си! Илюминатския неомарксистки неолиберализъм уби нашия свят.

29

Анонимен

преди 4 години

Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, да решават диференциални уравнения ... и след 44 г. се сетила за решението.

28

баба Пена

преди 4 години

Абе и моята прабаба говореше едно време , че към 1890 г. същият този Роман Полански я е изнасилил и нея , ама не е посмяла да каже на никого ...И сега тук намерихме едно писмо , оставено от нея през 1950 г. , че е истина и сега смятаме да му искаме поне 10 000 000 долара ...???

27

ПЕНКО

преди 4 години

70% ОТ ЖЕНИТЕ СИ ФАНТАЗИРАТ ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗНАСИЛЕНИ ; 20 % СЕ "ОПЛАКВАТ" ,ЧЕ СА И 10% НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Както е...

преди 4 години

...добре известно,с напредването на годините всяка нормална жена се чувства все по-изнасилена, колчем се върне назад в спомените си. Особеност на женската психика, просто.

25

Pol

преди 4 години

Това вече са абсолютни глупости!! След 40 години се е сетила, защо е мълчала до сега?!!

24

АнонимеН

преди 4 години

АКТРИСА ВЛИЗА В ПОЛИЦЕЙСКОТО И ПОЧВА ДА КРЕЩИ: ПОМОЩ ИЗНАСИЛИХА МЕ!!!ПОЛИЦАЯ НА РЕЦЕПЦИЯТА Я ПИТА: КАКВО СТАНА ГОСПОЖО ?ТЯ:АМИ ПРЕСПАХ С РЕЖИСЬОР А ТОЙ НЕ МИ ДАДЕ РОЛЯ!-----ТОКУ ЩО СЪЧИНЕН НА БАЗАТА НА ВИЦА С ТРУЖЕНИЧКАТА КОЯТО КРЕЩИ ИЗНАСИЛЕНА СЪМ, ЩОТО И ПЛАТИЛИ С ФАЛШИВИ ПАРИ :D

23

ДО 22

преди 4 години

Сети се накрая .Всички те подкрепяме с Успеха .

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя в САЩ от 40 гдини го чакат да го приберат.

21

тоз

преди 4 години

тоз полански май нищо е съм му гледал ....ааа сетих се пианистът с ейдриан броуди беше негов май май

20

мхм

преди 4 години

помните ли филма неочаквана ваканция Росица и кучето Цезар - само питам за филма нищо незнам за изнасилвания макар че Росица е секси парче

19

Леле до 13

преди 4 години

Да , де... не го съдят заради филмите му... поради съвсем конкретни причини го съдят (до ден днешен). А в американските съдилища изобщо не им пука какъв е социалния статус на подсъдимите- дори, ако си публична личност е по-кофти за теб.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Може би, щото ако качат снимка на изнасилената, веднага ще станея ясно, че на такава никой няма да посегне.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо на всички такива обвинения се качват снимки на "изнасилвачите", а на "изнасилените" - никога?